Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csengődi SE FC. ATLETRIKÓ***
bombastic Tactiek ute001
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
63.1 gemiddelde waardering 64.9
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Bunoaica probeert naar een medespeler te passen. Sevgi rent richting de bal. García Andrade onderschept slim de pass. Madeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeira haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Inworp. García Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mertens geeft een hoge lob. Lisztes maakt een snoekduik en kopt de bal. Rakman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - FC. ATLETRIKÓ*** 0:1

32e minuut.
Lama probeert de bal met de borst te controleren. Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama probeert de bal met de borst te controleren. Burgers is nu in balbezit. Burgers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Burgers heeft problemen om de bal te vangen. Corvera bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgers begaat een overtreding. Corvera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Corvera kan niet meer verder spelen. Louboutis komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Mertens rent richting de bal. Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan speelt de bal door. Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunoaica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 65%, FC. ATLETRIKÓ*** 35%.
Csengődi SE - FC. ATLETRIKÓ*** 0:1

46e minuut.
Louboutis met een sublieme pass. Greuceanu onderschept slim de pass. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Csengődi SE - FC. ATLETRIKÓ*** 1:1

53e minuut.
García Andrade neemt de hoekschop. Lisztes maakt een snoekduik en kopt de bal. Rakman met een sublieme pass. Nəcəfsoy geeft de bal voor. Burgers krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mertens kopt de bal weg. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy met een sublieme pass. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Greuceanu geeft de bal voor. Inworp. Sevgi met een snelle inworp. Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guevara komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosner onderschept slim de pass. García Andrade probeert naar een medespeler te passen. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Bunoaica met een sublieme pass. Sevgi rent richting de bal. Mertens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mertens krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Guevara speelt de bal door. García Andrade kopt de bal weg. Burgers is nu in balbezit. Burgers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - FC. ATLETRIKÓ*** 1:2

81e minuut.
Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Lama geeft de bal voor. Lazarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubej rent richting de bal. Ljubej schiet op doel. Risso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 61%, FC. ATLETRIKÓ*** 39%.
Csengődi SE - FC. ATLETRIKÓ*** 1:2