Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiskunhalasi Akadémia Pámpom FC
átállás att Tactiek 4-1-3-2
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 63.8
formidable Schieten very good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Van Mol geeft de bal voor. Pruteanu probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Nicolás kopt de bal weg. Krasić rent richting de bal. Krasić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Krasić passt de bal in één keer door. Chartier speelt de bal door. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Pámpom FC 1:0

23e minuut.
Heretík passt de bal zonder na te denken. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski passt de bal met de wreef. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Heretík kopt de bal weg. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski passt de bal in één keer door. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Krasić met een sublieme pass. Pruteanu is nu in balbezit. Drągowski begaat een overtreding. Pruteanu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krasić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fernández Nicolás heeft problemen om de bal te vangen. Karanović rent richting de bal. Karanović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krasić de bal. Krasić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 52%, Pámpom FC 48%.
Kiskunhalasi Akadémia - Pámpom FC 1:0

50e minuut.
Dobski passt de bal in één keer door. Heretík bereikt de bal nog maar net als eerste. Heretík geeft de bal voor. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lozano kan de bal niet met de borst controleren. Frantzis rent richting de bal. Stângă begaat een overtreding. Frantzis raakt geblesseerd tijdens het duel. Staszewski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiskunhalasi Akadémia - Pámpom FC 1:1

60e minuut.
Lillemaa geeft een lange en hoge pass. Treviño probeert de bal met de borst te controleren. Staszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Staszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - Pámpom FC 1:2

63e minuut.
Lillemaa geeft een hoge lob. Inworp. Pantilimon met een snelle inworp. Karanović geeft de bal voor. Krasić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dobski kopt de bal weg. Fernández Nicolás speelt de bal door. Staszewski rent richting de bal. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis draait met de bal, schiet en ... Girgenti bokst de bal weg.

80e minuut.
Karanović is nu in balbezit. Karanović geeft een hoge lob. Drągowski kopt de bal weg. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. Antuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Dobski geeft de bal voor. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis passt de bal in één keer door. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Karanović passt de bal in één keer door. Lillemaa rent richting de bal. Pruteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiskunhalasi Akadémia - Pámpom FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 48%, Pámpom FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiskunhalasi Akadémia - Pámpom FC 2:2