Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pámpom FC Kiskunhalasi Akadémia
4-1-3-2 Tactiek átállás att
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 63.5
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


17e minuut.
Staszewski heeft problemen om de bal te vangen. Staszewski geeft een lange en hoge pass. Lozano rent richting de bal. Dobski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Girgenti met een harde bal richting middenveld. Heretík kopt de bal weg. Staszewski rent richting de bal. Staszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dobski passt de bal zonder na te denken. Stângă heeft problemen om de bal te vangen. Bekdemir maakt een afschuwelijke overtreding. Bekdemir krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Karanović heeft problemen om de bal te vangen. Karanović met een sublieme pass. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović is nu in balbezit. Karanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chartier passt de bal met de wreef. Karanović is nu in balbezit. Karanović geeft de bal voor. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Inworp. Pantilimon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heretík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pruteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dobski kopt de bal weg. Nyúl is nu in balbezit. Bekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Staszewski rent richting de bal. Staszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Dobski passt de bal met de wreef. Harvan geeft een hoge lob. Fernández Nicolás kopt de bal weg. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Kiskunhalasi Akadémia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 53%, Kiskunhalasi Akadémia 47%.
Pámpom FC - Kiskunhalasi Akadémia 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Van Mol de bal. Karanović is nu in balbezit. Karanović passt de bal met de wreef. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu draait met de bal, schiet en ... Antuña bokst de bal weg.

52e minuut.
Pruteanu rent richting de bal. Lillemaa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pruteanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pruteanu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pámpom FC - Kiskunhalasi Akadémia 1:1

54e minuut.
Gyurta met een sublieme pass. Drągowski geeft een hoge lob. Gyurta kopt de bal weg. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu schiet op doel. Antuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Chartier probeert naar een medespeler te passen. Karanović rent richting de bal. Karanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gyurta onderschept slim de pass. Gyurta geeft een lange en hoge pass. Pantilimon kopt de bal weg. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Chartier probeert naar een medespeler te passen. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović passt de bal zonder na te denken. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. Antuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Dobski met een snelle inworp. Fernández Nicolás met een sublieme pass. Dobski geeft een hoge lob. Staszewski rent richting de bal. Staszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 53%, Kiskunhalasi Akadémia 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pámpom FC - Kiskunhalasi Akadémia 1:1