Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OROSHÁZA fc LFC Rákoskeresztúr
doki 5 3 2 Tactiek M
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 67.4
solid Schieten excellent
excellent Passen excellent
good Verdedigen very good


6e minuut.
Gal passt de bal zonder na te denken. Prokopi heeft problemen om de bal te vangen. Prokopi probeert naar een medespeler te passen. Valli rent richting de bal. Valli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Grønlund verovert de bal door een tackle van achteren. Grønlund probeert naar een medespeler te passen. Gancho kan de bal niet met de borst controleren. Valli rent richting de bal. Valli draait met de bal, schiet en ... Baranga bokst de bal weg.

17e minuut.
Hoàng Thành kopt de bal weg. Prokopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula begaat een overtreding. Cieciula krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gal kopt de bal weg. Zorzi speelt de bal door. Mihnea heeft problemen om de bal te vangen. Valli rent richting de bal. Valli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Zorzi rent richting de bal. Zorzi probeert naar een medespeler te passen. Baudouin rent richting de bal. Baudouin schiet op doel. Popovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Gancho verovert de bal door een tackle van achteren. Gancho passt de bal met de wreef. Rašilov is nu in balbezit. Rašilov met een sublieme pass. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Togias passt de bal in één keer door. Prokopi is nu in balbezit. Prokopi passt de bal in één keer door. Valli rent richting de bal. Valli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Carau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Togias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zorzi geeft de bal voor. Valli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Prokopi met een sublieme pass. Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi passt de bal met de wreef. Prokopi geeft de bal voor. Baudouin maakt een snoekduik en kopt de bal. Baranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 65%, LFC Rákoskeresztúr 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OROSHÁZA fc - LFC Rákoskeresztúr 0:0

55e minuut.
Wojtala is nu in balbezit. Wojtala probeert naar een medespeler te passen. Cieciula rent richting de bal. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Cellay bokst de bal weg.

62e minuut.
Gal probeert naar een medespeler te passen. Valli rent richting de bal. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli is nu in balbezit. Valli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Popovici is nu in balbezit. Popovici geeft de bal voor. Hoffer is nu in balbezit. Cieciula rent richting de bal. Cieciula geeft de bal voor. Cellay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Egyed geeft een lange en hoge pass. Baudouin rent richting de bal. Met opzet legt Popovici zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Popovici moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Popovici schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Baudouin raakt geblesseerd tijdens het duel. Prokopi wilt de vrije trap nemen. Baudouin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 52%, LFC Rákoskeresztúr 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OROSHÁZA fc - LFC Rákoskeresztúr 0:0