Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC Rákoskeresztúr OROSHÁZA fc
M Tactiek doki 5 3 2
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 59.8
solid Schieten solid
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen solid


10e minuut.
Baudouin kopt de bal weg. Valli rent richting de bal. Carau begaat een overtreding. Valli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zorzi wilt de vrije trap nemen. Baranga bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Togias geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baudouin maakt een snoekduik en kopt de bal. Baranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Gancho met de inworp. Prokopi speelt de bal door. Wojtala probeert naar een medespeler te passen. Rašilov rent richting de bal. Rašilov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hoffer onderschept slim de pass. Białożyński is nu in balbezit. Hoffer maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hoffer naar de kleedkamers voor een vroege douche. Białożyński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Białożyński kan niet meer verder spelen. Hoàng Thành komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Baudouin rent richting de bal. Baics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baudouin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prokopi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valli maakt een snoekduik en kopt de bal. Baranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Rákoskeresztúr 44%, OROSHÁZA fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LFC Rákoskeresztúr - OROSHÁZA fc 0:0

58e minuut.
Wojtala rent richting de bal. Zorzi onderschept slim de pass. Zorzi probeert naar een medespeler te passen. Prokopi rent richting de bal. Prokopi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Valli stond buitenspel. Carau neemt vlug de vrije trap. Cieciula rent richting de bal. Cieciula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Rákoskeresztúr - OROSHÁZA fc 0:1

78e minuut.
Baics raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tofiqli komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Grønlund onderschept slim de pass. Baudouin rent richting de bal. Baudouin passt de bal zonder na te denken. Valli rent richting de bal. Valli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LFC Rákoskeresztúr - OROSHÁZA fc 1:1

80e minuut.
Wojtala passt de bal in één keer door. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov passt de bal in één keer door. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Rákoskeresztúr - OROSHÁZA fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Rákoskeresztúr 44%, OROSHÁZA fc 56%.
LFC Rákoskeresztúr - OROSHÁZA fc 1:2