Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szinkopa FC. K. Rákóczi FC
Orsi Tactiek 4-4-2 gyémánt
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
70 gemiddelde waardering 66
excellent Schieten outstanding
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
An Khang probeert naar een medespeler te passen. Schwarcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarcz met een sublieme pass. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vajda is nu in balbezit. Vajda passt de bal in één keer door. Stoszek geeft een lange en hoge pass. Bruno is nu in balbezit. Bruno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron rent richting de bal. Faron passt de bal zonder na te denken. Insano rent richting de bal. Insano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zwierz is nu in balbezit. Zwierz passt de bal zonder na te denken. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... Özat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - K. Rákóczi FC 0:1

19e minuut.
Inworp. Stoszek met de inworp. Vajda met een sublieme pass. Bruno is nu in balbezit. Bruno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
An Khang geeft een hoge lob. Inworp. Insano met de inworp. Faron is nu in balbezit. Faron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Barazite geeft de bal voor. Imrik is nu in balbezit. Świder schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Świder krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rogoznica is nu in balbezit. Barazite bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica onderschept slim de pass. Rogoznica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - K. Rákóczi FC 0:2

38e minuut.
Stoszek rent richting de bal. Stoszek passt de bal in één keer door. Daar is Mecseki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruno is nu in balbezit. Bruno schiet op doel. Jáger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

39e minuut.
Vajda speelt de bal door. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi passt de bal met de wreef. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tihanyi met een sublieme pass. Rogoznica rent richting de bal. Barazite tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barazite krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szinkopa FC. 44%, K. Rákóczi FC 56%.
Szinkopa FC. - K. Rákóczi FC 0:2

49e minuut.
Tihanyi met de inworp. Visegrádi is nu in balbezit. Faron verovert de bal door een tackle van achteren. Faron geeft een hoge lob. Zwierz krijgt zijn hoofd ertegen. Özat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Riceputi kopt de bal weg. Insano met een sublieme pass. Coudeville heeft problemen om de bal te vangen. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz draait met de bal, schiet en ... Özat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - K. Rákóczi FC 0:3

63e minuut.
Coudeville kopt de bal weg. Insano is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Insano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faron geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Özat probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vajda probeert naar een medespeler te passen. Stoszek rent richting de bal. Stoszek passt de bal zonder na te denken. Bruno is nu in balbezit. Bruno haalt uit met een fantastische trap. Jáger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Insano geeft de bal voor. Klungelig pakt Coudeville de bal. Insano is nu in balbezit. Insano geeft de bal voor. Rogoznica krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is An Khang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierz rent richting de bal. Zwierz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szinkopa FC. - K. Rákóczi FC 0:4

81e minuut.
Visegrádi met een sublieme pass. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyari begaat een overtreding. Imrik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vajda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Insano passt de bal met de wreef. Faron is nu in balbezit. Faron speelt de bal door. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szinkopa FC. 57%, K. Rákóczi FC 43%.
Szinkopa FC. - K. Rákóczi FC 0:4