Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K. Rákóczi FC Szinkopa FC.
4-4-2 gyémánt Tactiek Orsi
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
68.5 gemiddelde waardering 62.9
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Świder probeert naar een medespeler te passen. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi speelt de bal door. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... Özat bokst de bal weg.

18e minuut.
An Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Faron verovert de bal door een tackle van achteren. Faron passt de bal zonder na te denken. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. Özat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica passt de bal zonder na te denken. Faron speelt de bal door. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz draait met de bal, schiet en ... Özat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Szinkopa FC. 1:0

22e minuut.
Szoboszlay verovert de bal door een tackle van achteren. Szoboszlay met een sublieme pass. Insano geeft een lange en hoge pass. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. Özat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron passt de bal in één keer door. Tihanyi heeft problemen om de bal te vangen. Tihanyi geeft de bal voor. Rogoznica springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Rogoznica onderschept slim de pass. Insano is nu in balbezit. Insano speelt de bal door. Faron geeft een lange en hoge pass. Zwierz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kováts heeft problemen om de bal te vangen. Zwierz rent richting de bal. Zwierz passt de bal zonder na te denken. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. Özat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Zwierz is nu in balbezit. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz rent richting de bal. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Visegrádi met de inworp. Vajda rent richting de bal. Faron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faron krijgt een gele kaart. Vajda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Visegrádi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Văduva springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Zwierz heeft problemen om de bal te vangen. Xiaobin begaat een overtreding. Zwierz raakt geblesseerd tijdens het duel. Szoboszlay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Faron probeert naar een medespeler te passen. An Khang rent richting de bal. Rogoznica verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoznica schiet op doel. Özat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Szinkopa FC. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 43%, Szinkopa FC. 57%.
K. Rákóczi FC - Szinkopa FC. 2:0

46e minuut.
Văduva speelt de bal door. Daar is Imrik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Zwierz zijn tegenspeler op de grond. Zwierz krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts rent richting de bal. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz schiet op doel. Özat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Szinkopa FC. 3:0

55e minuut.
Magyari geeft de bal voor. Zwierz rent richting de bal. Xiaobin maakt een afschuwelijke overtreding. Xiaobin krijgt een gele kaart. Zwierz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szoboszlay met een snel genomen vrije trap. Rogoznica springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Insano speelt de bal door. Faron probeert de bal met de borst te controleren. Faron passt de bal zonder na te denken. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz schiet op doel. Özat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Zwierz is nu in balbezit. Rogoznica rent richting de bal. Faron probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zwierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Visegrádi passt de bal in één keer door. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Świder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świder krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Tihanyi geeft een hoge lob. Coudeville rent richting de bal. Rogoznica verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoznica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Szinkopa FC. 4:0

75e minuut.
Riceputi geeft een hoge lob. Daar is Rogoznica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coudeville rent richting de bal. Insano onderschept slim de pass. Insano geeft een lange en hoge pass. Özat bokst de bal weg.

84e minuut.
Rogoznica heeft problemen om de bal te vangen. Coudeville bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica verovert de bal door een tackle van achteren. Insano geeft de bal voor. Zwierz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 45%, Szinkopa FC. 55%.
K. Rákóczi FC - Szinkopa FC. 4:0