Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiskunhalasi Akadémia FC. ATLETRIKÓ***
átállás att Tactiek ute001
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
5 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 68.2
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Rosner rent richting de bal. Rosner geeft een lange en hoge pass. Nəcəfsoy rent richting de bal. Nəcəfsoy geeft een lange en hoge pass. Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burgers is nu in balbezit. Burgers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - FC. ATLETRIKÓ*** 0:1

20e minuut.
Tsuzuki passt de bal in één keer door. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Klungelig pakt Nəcəfsoy de bal. Nəcəfsoy geeft de bal voor. Lysý springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Tsuzuki speelt de bal door. García Andrade rent richting de bal. García Andrade met een sublieme pass. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Nəcəfsoy probeert naar een medespeler te passen. Mertens rent richting de bal. Mertens speelt de bal door. Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgers haalt uit met een fantastische trap. Fathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Andrade neemt de hoekschop. Lisztes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mertens is nu in balbezit. Mertens passt de bal met de wreef. Nəcəfsoy met een sublieme pass. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Tsuzuki geeft de bal voor. Klungelig pakt Gorzelak de bal. Lysý kopt de bal weg. Daar is Lisztes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisztes schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Mertens passt de bal met de wreef. Klungelig pakt García Andrade de bal. García Andrade geeft een hoge lob. Lysý krijgt zijn hoofd ertegen. Fathi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nəcəfsoy kopt de bal weg. Burgers rent richting de bal. Justo rent richting de bal. Burgers onderschept slim de pass. Burgers draait met de bal, schiet en ... Fathi bokst de bal weg. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý verovert de bal door een tackle van achteren. Lysý haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burgers is nu in balbezit. Burgers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - FC. ATLETRIKÓ*** 0:2

40e minuut.
Lysý is nu in balbezit. Lysý passt de bal met de wreef. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. Fathi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - FC. ATLETRIKÓ*** 0:3

42e minuut.
Inworp. García Andrade met de inworp. Mertens is nu in balbezit. Mertens geeft een lange en hoge pass. Lisztes krijgt zijn hoofd ertegen. Fathi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 82%, FC. ATLETRIKÓ*** 18%.
Kiskunhalasi Akadémia - FC. ATLETRIKÓ*** 0:3

50e minuut.
Ewertowski is nu in balbezit. Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy passt de bal met de wreef. Daar is Burgers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Czinege probeert naar een medespeler te passen. Baldessarri probeert naar een medespeler te passen. Ewertowski rent richting de bal. Ewertowski draait met de bal, schiet en ... Risso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - FC. ATLETRIKÓ*** 1:3

55e minuut.
Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy passt de bal met de wreef. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgers rent richting de bal. Burgers schiet op doel. Fathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Nəcəfsoy rent richting de bal. Burgers rent richting de bal. Burgers passt de bal zonder na te denken. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Greuceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greuceanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rosner de bal. Nyúl rent richting de bal. Nyúl schiet op doel. Risso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ewertowski is nu in balbezit. Ewertowski draait met de bal, schiet en ... Risso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - FC. ATLETRIKÓ*** 2:3

64e minuut.
Rakov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nəcəfsoy met een snelle inworp. Burgers rent richting de bal. Burgers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy geeft de bal voor. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - FC. ATLETRIKÓ*** 2:4

67e minuut.
García Andrade passt de bal zonder na te denken. Nəcəfsoy geeft een lange en hoge pass. Lysý is nu in balbezit. Lysý draait met de bal, schiet en ... Fathi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - FC. ATLETRIKÓ*** 2:5

71e minuut.
Burgers rent richting de bal. Burgers geeft een lange en hoge pass. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - FC. ATLETRIKÓ*** 2:6

73e minuut.
García Andrade passt de bal zonder na te denken. Gorzelak onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Andrade geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burgers springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - FC. ATLETRIKÓ*** 2:7

75e minuut.
Peabiru met een sublieme pass. García Andrade rent richting de bal. García Andrade passt de bal zonder na te denken. Lysý rent richting de bal. Lysý draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nəcəfsoy passt de bal in één keer door. Burgers rent richting de bal. Burgers geeft een lange en hoge pass. Lisztes rent richting de bal. Lisztes schiet op doel. Fathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Mertens met een sublieme pass. García Andrade met een sublieme pass. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - FC. ATLETRIKÓ*** 2:8

82e minuut.
Greuceanu kopt de bal weg. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy met een sublieme pass. Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 78%, FC. ATLETRIKÓ*** 22%.
Kiskunhalasi Akadémia - FC. ATLETRIKÓ*** 2:8