Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K. Rákóczi FC OROSHÁZA fc
4-4-2 gyémánt Tactiek doki 5 3 2
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
69.3 gemiddelde waardering 59.5
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen solide


15e minuut.
Faron passt de bal zonder na te denken. Tihanyi speelt de bal door. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica schiet op doel. Baranga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - OROSHÁZA fc 1:0

22e minuut.
Insano kan de bal niet met de borst controleren. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtala begaat een overtreding. Wojtala krijgt een gele kaart. Zwierz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faron zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tihanyi kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Rašilov rent richting de bal. Inworp. Rašilov met een snelle inworp. Gancho geeft een hoge lob. Qvarnström springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 40%, OROSHÁZA fc 60%.
K. Rákóczi FC - OROSHÁZA fc 1:0

46e minuut.
Qvarnström passt de bal met de wreef. Carau is nu in balbezit. Tihanyi onderschept slim de pass. Tihanyi geeft de bal voor. Rogoznica krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Rašilov geeft een lange en hoge pass. Mocrîi onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wojtala zal de hoekschop nemen. Rašilov kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Mekkaoui bokst de bal weg.

50e minuut.
Świder geeft de bal voor. Insano met een sublieme pass. Zwierz rent richting de bal. Zwierz geeft een hoge lob. Rogoznica krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - OROSHÁZA fc 2:0

66e minuut.
Szoboszlay met een snelle inworp. Tihanyi rent richting de bal. Gancho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gancho krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Baics kopt de bal weg. Wojtala speelt de bal door. Gancho rent richting de bal. Gancho met een sublieme pass. Rašilov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Baranga speelt de bal door. Faron kopt de bal weg. Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano geeft een lange en hoge pass. Rogoznica maakt een snoekduik en kopt de bal. Baranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 44%, OROSHÁZA fc 56%.
K. Rákóczi FC - OROSHÁZA fc 2:0