Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OROSHÁZA fc K. Rákóczi FC
doki 5 3 2 Tactiek 4-4-2 gyémánt
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 67.7
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Klungelig pakt Tihanyi de bal. Grønlund onderschept slim de pass. Faron onderschept slim de pass. Faron geeft een hoge lob. Rogoznica krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rašilov speelt de bal door. Białożyński is nu in balbezit. Świder probeert naar een medespeler te passen. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønlund legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zwierz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rogoznica legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Baranga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - K. Rákóczi FC 0:1

17e minuut.
Faron kan de bal niet met de borst controleren. Faron passt de bal zonder na te denken. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - K. Rákóczi FC 0:2

31e minuut.
Klungelig pakt Cieciula de bal. Riceputi met een sublieme pass. Cieciula speelt de bal door. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński draait met de bal, schiet en ... Jáger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Faron is nu in balbezit. Faron passt de bal zonder na te denken. Insano is nu in balbezit. Insano geeft de bal voor. Zwierz krijgt zijn hoofd ertegen. Baranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 60%, K. Rákóczi FC 40%.
OROSHÁZA fc - K. Rákóczi FC 0:2

47e minuut.
Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica passt de bal zonder na te denken. Zwierz rent richting de bal. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron haalt uit met een fantastische trap. Baranga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi haalt uit met een fantastische trap. Baranga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - K. Rákóczi FC 0:3

49e minuut.
Rašilov rent richting de bal. Rašilov speelt de bal door. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula haalt uit met een fantastische trap. Jáger probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zwierz speelt de bal door. Faron geeft de bal voor. Tihanyi kopt de bal weg. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. Baranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tihanyi met een snelle inworp. Faron is nu in balbezit. Faron geeft de bal voor. Rogoznica springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mihnea geeft de bal voor. Rašilov kopt de bal weg. Cieciula is nu in balbezit. Cieciula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - K. Rákóczi FC 1:3

73e minuut.
Świder geeft een lange en hoge pass. Zwierz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihnea. Mihnea krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Faron passt de bal zonder na te denken. Szoboszlay geeft een lange en hoge pass. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... Baranga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - K. Rákóczi FC 1:4

78e minuut.
Tofiqli komt het veld opgelopen. Qvarnström komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Magyari verovert de bal door een tackle van achteren. Magyari geeft een hoge lob. Zwierz rent richting de bal. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zwierz rent richting de bal. Zwierz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - K. Rákóczi FC 1:5

85e minuut.
Hoàng Thành komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 57%, K. Rákóczi FC 43%.
OROSHÁZA fc - K. Rákóczi FC 1:5