Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Előre FC Békéscsaba Soroksár SC
442(2w).2 Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 48.8
formidable Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Újváry met een sublieme pass. Olmedo is nu in balbezit. Chişcanu begaat een overtreding. Chişcanu krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Argüello met een sublieme pass. Szegletes geeft de bal voor. Dehnstein kopt de bal weg. Calistru is nu in balbezit. Calistru draait met de bal, schiet en ... Kormány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Soroksár SC 1:0

6e minuut.
Dehnstein controleert de bal met de borst. Bóta rent richting de bal. Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Kormány maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Szegletes de bal onder controle te krijgen. Szegletes geeft een hoge lob. Dehnstein kopt de bal weg. Calistru kan de bal niet met de borst controleren. Calistru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Soroksár SC 2:0

17e minuut.
Szatmári is nu in balbezit. Szatmári geeft de bal voor. Újváry kopt de bal weg. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo schiet op doel. Laurikėnas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Borba de bal onder controle te krijgen. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Soroksár SC 2:1

27e minuut.
Szegletes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krasnoperov de bal. Krasnoperov geeft een lange en hoge pass. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Kormány bokst de bal weg.

37e minuut.
Jancsó controleert de bal met de borst. Argüello is nu in balbezit. Argüello geeft een lange en hoge pass. Calistru is nu in balbezit. Calistru haalt uit met een fantastische trap. Kormány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Chişcanu kopt de bal weg. Somorjai rent richting de bal. Somorjai passt de bal zonder na te denken. Calistru bereikt de bal nog maar net als eerste. Calistru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre FC Békéscsaba 44%, Soroksár SC 56%.
Előre FC Békéscsaba - Soroksár SC 2:1

47e minuut.
Calistru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein is nu in balbezit. Calistru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Kormány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov geeft de bal voor. Pongrácz probeert de bal met de borst te controleren. Calistru is nu in balbezit. Calistru draait met de bal, schiet en ... Kormány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Chişcanu passt de bal met de wreef. Dehnstein is nu in balbezit. Calistru rent richting de bal. Calistru schiet op doel. Kormány probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Soroksár SC 3:1

59e minuut.
Klungelig pakt Calistru de bal. Pongrácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calistru verovert de bal door een tackle van achteren. Calistru schiet op doel. Kormány werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Soroksár SC 4:1

61e minuut.
Szegletes geeft een lange en hoge pass. Calistru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongrácz verovert de bal door een tackle van achteren. Pongrácz geeft de bal voor. Olmedo maakt een snoekduik en kopt de bal. Laurikėnas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Laurikėnas speelt de bal door. Calistru kopt de bal weg. Krasnoperov met een sublieme pass. Dehnstein controleert de bal met de borst. Dehnstein schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Somorjai geeft een hoge lob. Calistru is nu in balbezit. Calistru probeert naar een medespeler te passen. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Kormány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Soroksár SC 5:1

67e minuut.
Paharnicu met een sublieme pass. Bóta rent richting de bal. Bóta passt de bal met de wreef. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Argüello kopt de bal weg. Fernández de Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov geeft een hoge lob. Dehnstein maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongrácz verovert de bal door een tackle van achteren. Pongrácz geeft een lange en hoge pass. Olmedo rent richting de bal. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Chişcanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Újváry met een snelle inworp. Paharnicu geeft een lange en hoge pass. Winek kopt de bal weg. Laurikėnas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre FC Békéscsaba 46%, Soroksár SC 54%.
Előre FC Békéscsaba - Soroksár SC 5:1