Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napsugár F.C Ferencvárosi TC*
vendég Tactiek 352
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 53.7
solid Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Haberski is nu in balbezit. Haberski passt de bal zonder na te denken. Serafim is nu in balbezit. Jęczmionka verovert de bal door een tackle van achteren. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Drab rent richting de bal. Drab passt de bal met de wreef. Baptista probeert naar een medespeler te passen. Hlavát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavát haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Damm kopt de bal weg. Haberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberski passt de bal in één keer door. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Leclercq speelt de bal door. Kouyate bereikt de bal nog maar net als eerste. Csekei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csekei krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberski onderschept slim de pass. Haberski met een sublieme pass. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Amunkura rent richting de bal. Kouyate rent richting de bal. Amunkura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouyate is nu in balbezit. Kouyate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Csekei is nu in balbezit. Csekei passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Palikot de bal onder controle te krijgen. Hlavát is nu in balbezit. Hlavát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Ferencvárosi TC* 0:1

34e minuut.
Diţă passt de bal met de wreef. Kryszak rent richting de bal. Marysek verovert de bal door een tackle van achteren. Amunkura onderschept slim de pass. Amunkura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jęczmionka draait met de bal, schiet en ... Serafim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haberski geeft de bal voor. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Marysek probeert de bal met de borst te controleren. Amunkura is nu in balbezit. Amunkura passt de bal met de wreef. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak draait met de bal, schiet en ... Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kryszak is nu in balbezit. Kryszak met een sublieme pass. Amunkura rent richting de bal. Leclercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclercq draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Tătăran trapt de bal weg. Csekei controleert de bal met de borst. Ferko met een sublieme pass. Amunkura rent richting de bal. Amunkura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 55%, Ferencvárosi TC* 45%.
Napsugár F.C - Ferencvárosi TC* 0:1

49e minuut.
Syrek passt de bal met de wreef. Haberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberski passt de bal zonder na te denken. Csekei rent richting de bal. Csekei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garai komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Csekei rent richting de bal. Leclercq onderschept slim de pass. Leclercq passt de bal met de wreef. Garai is nu in balbezit. Garai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amunkura rent richting de bal. Amunkura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kouyate bereikt de bal nog maar net als eerste. Amunkura bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Syrek krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hlavát kopt de bal weg. Drab rent richting de bal. Drab probeert naar een medespeler te passen. Amunkura met een sublieme pass. Leclercq geeft de bal voor. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garai is nu in balbezit. Garai schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Diţă onderschept slim de pass. Diţă met een sublieme pass. Amunkura bereikt de bal nog maar net als eerste. Amunkura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Amunkura heeft problemen om de bal te vangen. Leclercq is nu in balbezit. Garai rent richting de bal. Amunkura bereikt de bal nog maar net als eerste. Amunkura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Syrek met een sublieme pass. Haberski is nu in balbezit. Haberski passt de bal in één keer door. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka schiet op doel. Meszlényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Ferencvárosi TC* 0:2

76e minuut.
Sütöri komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Syrek verovert de bal door een tackle van achteren. Syrek geeft een hoge lob. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval geeft de bal voor. Jęczmionka krijgt zijn hoofd ertegen. Sütöri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kouyate met een sublieme pass. Leclercq rent richting de bal. Garai rent richting de bal. Daar is Garai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garai schiet op doel. Tătăran bokst de bal weg.

85e minuut.
Drab passt de bal zonder na te denken. Amunkura is nu in balbezit. Garai rent richting de bal. Garai schiet op doel. Tătăran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Ferencvárosi TC* 1:2

86e minuut.
Ferko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferko passt de bal in één keer door. Diţă probeert naar een medespeler te passen. Garai is nu in balbezit. Garai haalt uit met een fantastische trap. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 41%, Ferencvárosi TC* 59%.
Napsugár F.C - Ferencvárosi TC* 1:2