Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASA964 Baboon FC
new Tactiek SCD_mod2
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Klungelig pakt Van de Paar de bal. Navarro Muñoz rent richting de bal. Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar passt de bal in één keer door. Baraliuc geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Baraliuc de bal onder controle te krijgen. Inworp. Ulanov met een snelle inworp. Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Klungelig pakt Asenov de bal. Asenov geeft de bal voor. Navarro Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Baboon FC 0:1

31e minuut.
Pappani speelt de bal door. Tomasyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asenov. Asenov krijgt een gele kaart. Tomasyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tomasyan kan niet meer verder spelen. Zakrzewski komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak speelt de bal door. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 67%, Baboon FC 33%.
ASA964 - Baboon FC 0:1

57e minuut.
Martínez Montoro passt de bal met de wreef. Baraliuc rent richting de bal. Baraliuc speelt de bal door. Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 86%, Baboon FC 14%.
ASA964 - Baboon FC 0:1