Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferencvárosi TC* Soroksár SC
352 Tactiek 4-3-3
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 57.1
solid Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen solid


7e minuut.
Cichoń geeft een hoge lob. Syrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón is nu in balbezit. Manjón draait met de bal, schiet en ... Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Soroksár SC 0:1

10e minuut.
Manjón verovert de bal door een tackle van achteren. Macchiavello is nu in balbezit. Marysek onderschept slim de pass. Manjón verovert de bal door een tackle van achteren. Manjón draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Motte rent richting de bal. Szakáll rent richting de bal. Szakáll passt de bal zonder na te denken. Gaskó is nu in balbezit. Gaskó schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Szakáll probeert naar een medespeler te passen. Szlávik rent richting de bal. Szlávik geeft de bal voor. Gaskó maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Soroksár SC 0:2

30e minuut.
Szakáll is nu in balbezit. Szakáll geeft een lange en hoge pass. Manjón is nu in balbezit. Manjón schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tătăran probeert naar een medespeler te passen. Szakáll rent richting de bal. Szakáll speelt de bal door. Manjón rent richting de bal. Manjón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Szlávik kan de bal niet met de borst controleren. Szlávik geeft een hoge lob. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Soroksár SC 0:3

36e minuut.
Szlávik geeft een hoge lob. Manjón heeft problemen om de bal te vangen. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szlávik passt de bal met de wreef. Manjón rent richting de bal. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó haalt uit met een fantastische trap. Tătăran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Soroksár SC 0:4

39e minuut.
Muler met de inworp. Paharnicu speelt de bal door. Manjón rent richting de bal. Manjón draait met de bal, schiet en ... Tătăran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Soroksár SC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi TC* 77%, Soroksár SC 23%.
Ferencvárosi TC* - Soroksár SC 0:5

62e minuut.
Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichoń is nu in balbezit. Jęczmionka begaat een overtreding. Jęczmionka krijgt een gele kaart.

66e minuut.
de Raedt onderschept slim de pass. de Raedt met een sublieme pass. Manjón is nu in balbezit. Manjón draait met de bal, schiet en ... Tătăran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Soroksár SC 0:6

69e minuut.
Macchiavello probeert de bal aan de voet te houden. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón onderschept slim de pass. Manjón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Soroksár SC 0:7

71e minuut.
Haberski met een sublieme pass. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka passt de bal zonder na te denken. Hlavát rent richting de bal. Hlavát draait met de bal, schiet en ... Ługowski bokst de bal weg.

77e minuut.
Inworp. Paharnicu met de inworp. Muler speelt de bal door. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó schiet op doel. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Soroksár SC 0:8

78e minuut.
Gaskó rent richting de bal. Manjón met een sublieme pass. Klungelig pakt Macchiavello de bal. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Tătăran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Soroksár SC 0:9

90e minuut.
Paharnicu geeft een lange en hoge pass. Macchiavello kopt de bal weg. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón haalt uit met een fantastische trap. Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Soroksár SC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi TC* 60%, Soroksár SC 40%.
Ferencvárosi TC* - Soroksár SC 0:10