Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soroksár SC Ferencvárosi TC*
4-3-3 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
36 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 52.5
formidable Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Csekei passt de bal zonder na te denken. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval geeft een lange en hoge pass. Jęczmionka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 0:1

6e minuut.
Moór passt de bal zonder na te denken. Gaskó is nu in balbezit. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó verovert de bal door een tackle van achteren. Gaskó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
de Raedt passt de bal zonder na te denken. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll passt de bal in één keer door. Szlávik geeft de bal voor. Moór kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó schiet op doel. Tătăran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Muler onderschept slim de pass. Muler met een sublieme pass. Szakáll probeert naar een medespeler te passen. Gaskó is nu in balbezit. Gaskó draait met de bal, schiet en ... Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olmedo rent richting de bal. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Klungelig pakt Muler de bal. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik passt de bal zonder na te denken. Olmedo rent richting de bal. Olmedo schiet op doel. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Szakáll is nu in balbezit. Szakáll passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marysek de bal. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paharnicu met een snelle inworp. Szlávik geeft een hoge lob. Olmedo krijgt zijn hoofd ertegen. Marysek controleert de bal met de borst. Tătăran bokst de bal weg. Marysek heeft problemen om de bal te vangen. Gaskó is nu in balbezit. Gaskó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 1:1

20e minuut.
Muler rent richting de bal. Muler passt de bal in één keer door. Paharnicu met een sublieme pass. Szakáll rent richting de bal. Szakáll geeft een lange en hoge pass. Tătăran bokst de bal weg. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 2:1

25e minuut.
Szakáll passt de bal in één keer door. Moór is nu in balbezit. Gaskó rent richting de bal. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Szlávik met een sublieme pass. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll geeft de bal voor. Moór springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 3:1

31e minuut.
Hlavát met een sublieme pass. Sandoval rent richting de bal. Sandoval geeft een lange en hoge pass. Jęczmionka krijgt zijn hoofd ertegen. Ługowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 3:2

31e minuut.
Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór speelt de bal door. Szlávik met een sublieme pass. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gaskó kopt de bal weg. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu speelt de bal door. Olmedo heeft problemen om de bal te vangen. Olmedo draait met de bal, schiet en ... Tătăran bokst de bal weg. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 4:2

43e minuut.
Paharnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Paharnicu probeert naar een medespeler te passen. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór geeft een lange en hoge pass. Syrek verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 33%, Ferencvárosi TC* 67%.
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 4:2

54e minuut.
de Raedt geeft een lange en hoge pass. Moór kopt de bal weg. Gaskó rent richting de bal. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo schiet op doel. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Tundur verovert de bal door een tackle van achteren. Tundur speelt de bal door. Klungelig pakt Olmedo de bal. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Olmedo rent richting de bal. Moór is nu in balbezit. Gaskó is nu in balbezit. Gaskó schiet op doel. Tătăran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 5:2

62e minuut.
Szlávik controleert de bal met de borst. Jęczmionka rent richting de bal. Szlávik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szlávik krijgt een gele kaart. Jęczmionka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Damm wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Szakáll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szakáll passt de bal in één keer door. Gaskó is nu in balbezit. Olmedo rent richting de bal. Olmedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tundur is nu in balbezit. Tundur passt de bal in één keer door. Szlávik met een sublieme pass. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Szlávik onderschept slim de pass. Szlávik passt de bal met de wreef. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap. Tătăran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Csekei is nu in balbezit. Szakáll verovert de bal door een tackle van achteren. Szakáll geeft een hoge lob. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 6:2

71e minuut.
Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka met een sublieme pass. Baptista rent richting de bal. Moór onderschept slim de pass. Moór schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Olmedo passt de bal zonder na te denken. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 7:2

80e minuut.
Marysek geeft de bal voor. Inworp. Szakáll met de inworp. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Gaskó springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 8:2

83e minuut.
Gaskó is nu in balbezit. Gaskó passt de bal met de wreef. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ... Tătăran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 9:2

84e minuut.
Baptista met een snelle inworp. Sandoval rent richting de bal. Met opzet legt Paharnicu zijn tegenspeler op de grond. Paharnicu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hlavát bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hlavát raakt geblesseerd tijdens het duel. Csekei kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ługowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 9:3

86e minuut.
Tătăran speelt de bal door. Hlavát heeft problemen om de bal te vangen. Tundur met een sublieme pass. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 30%, Ferencvárosi TC* 70%.
Soroksár SC - Ferencvárosi TC* 9:3