Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napsugár F.C Előre FC Békéscsaba
vendég Tactiek 442(2w).2
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 50.6
solid Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen very good


25e minuut.
Palikot bereikt de bal nog maar net als eerste. Palikot geeft de bal voor. Supka heeft problemen om de bal te vangen. Amunkura is nu in balbezit. Amunkura haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 45%, Előre FC Békéscsaba 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Napsugár F.C - Előre FC Békéscsaba 0:0

46e minuut.
Bocanegra komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Leclercq verovert de bal door een tackle van achteren. Leclercq met een sublieme pass. Amunkura is nu in balbezit. Amunkura schiet op doel. Laurikėnas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Előre FC Békéscsaba 1:0

49e minuut.
Palikot geeft een lange en hoge pass. Amunkura kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Borba de bal onder controle te krijgen. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai haalt uit met een fantastische trap. Laurikėnas bokst de bal weg.

53e minuut.
Borba geeft de bal voor. Diţă rent richting de bal. Bódis begaat een overtreding. Bódis krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Garai geeft de bal voor. Bódis rent richting de bal. Bódis passt de bal in één keer door. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Serafim bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafim passt de bal in één keer door. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Bocanegra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Napsugár F.C - Előre FC Békéscsaba 1:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kryszak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bódis is nu in balbezit. Bódis probeert naar een medespeler te passen. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes haalt uit met een fantastische trap. Bocanegra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Előre FC Békéscsaba 1:2

74e minuut.
Szuszkiewicz is nu in balbezit. Babits onderschept slim de pass. Drab tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babits wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

76e minuut.
Szuszkiewicz geeft de bal voor. Nádor heeft problemen om de bal te vangen. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai verovert de bal door een tackle van achteren. Garai haalt uit met een fantastische trap. Laurikėnas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Buitenspel voor Kryszak. Goede buitenspelval van de verdediging. Borba maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes haalt uit met een fantastische trap. Bocanegra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Előre FC Békéscsaba 1:3

87e minuut.
Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bárdos geeft een hoge lob. Serafim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Diţă met een sublieme pass. Szuszkiewicz is nu in balbezit. Szuszkiewicz geeft een hoge lob. Kryszak rent richting de bal. Kryszak haalt uit met een fantastische trap. Laurikėnas bokst de bal weg. Daar is Borba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supka probeert naar een medespeler te passen. Diţă geeft een hoge lob. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak geeft de bal voor. Laurikėnas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 42%, Előre FC Békéscsaba 58%.
Napsugár F.C - Előre FC Békéscsaba 1:3