Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baboon FC NYIRŐ FC
SCD_mod2 Tactiek legujabb
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 46.2
solid Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz passt de bal in één keer door. Galdino is nu in balbezit. Galdino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - NYIRŐ FC 0:1

4e minuut.
Myszka probeert naar een medespeler te passen. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt speelt de bal door. Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz passt de bal in één keer door. Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar haalt uit met een fantastische trap. Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Inworp. Myszka met een snelle inworp. Uhrenholt met een sublieme pass. Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Galdino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asenov is nu in balbezit. Galdino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galdino krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Uhrenholt verovert de bal door een tackle van achteren. Uhrenholt met een sublieme pass. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ... Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baboon FC - NYIRŐ FC 1:1

19e minuut.
Asenov geeft een hoge lob. Inworp. Galdino met de inworp. Castellari is nu in balbezit. Castellari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Małolepszy geeft de bal voor. Galdino is nu in balbezit. Met opzet legt Roczniak zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Roczniak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Małolepszy probeert naar een medespeler te passen. Uhrenholt is nu in balbezit. Uhrenholt passt de bal met de wreef. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ... Brasão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Quiñones speelt de bal door. Van de Paar is nu in balbezit. Małolepszy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Van de Paar raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Martínez Montoro neemt zijn aanloop. Brasão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Myszka de bal. Hoşgör rent richting de bal. Hoşgör geeft een hoge lob. Galdino rent richting de bal. Galdino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mutinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Nieszczęsny is nu in balbezit. Van de Paar onderschept slim de pass. Van de Paar passt de bal zonder na te denken. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hoşgör geeft een lange en hoge pass. Inworp. Myszka met een snelle inworp. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Martínez Montoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Montoro passt de bal zonder na te denken. Myszka geeft een hoge lob. Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Quiñones onderschept slim de pass. Quiñones met een sublieme pass. Uhrenholt met een sublieme pass. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hoşgör bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar verovert de bal door een tackle van achteren. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt haalt uit met een fantastische trap. Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Uhrenholt met een sublieme pass. Van de Paar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Małolepszy. Małolepszy krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Nieszczęsny verovert de bal door een tackle van achteren. Uhrenholt verovert de bal door een tackle van achteren. Uhrenholt passt de bal zonder na te denken. Myszka rent richting de bal. Myszka geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Hänsch kopt de bal weg. Uhrenholt is nu in balbezit. Uhrenholt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caramarin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 33%, NYIRŐ FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baboon FC - NYIRŐ FC 1:1

49e minuut.
Martínez Montoro heeft problemen om de bal te vangen. Castellari is nu in balbezit. Czachomirski rent richting de bal. Czachomirski haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - NYIRŐ FC 1:2

54e minuut.
Myszka met een sublieme pass. Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uhrenholt de bal. Uhrenholt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zirojević geeft een hoge lob. Asenov is nu in balbezit. Asenov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galdino de bal. Galdino haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Doeltrap. Kumaty komt het veld opgelopen. Pacheco komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Van de Paar met een sublieme pass. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz passt de bal met de wreef. Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Uhrenholt passt de bal zonder na te denken. Navarro Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Muñoz passt de bal in één keer door. Uhrenholt is nu in balbezit. Uhrenholt haalt uit met een fantastische trap. Brasão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Wareniak geeft de bal voor. Castellari is nu in balbezit. Castellari passt de bal met de wreef. Galdino rent richting de bal. Galdino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Quiñones kopt de bal weg. Niedorobek met een sublieme pass. Galdino is nu in balbezit. Galdino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - NYIRŐ FC 1:3

89e minuut.
Kumaty probeert naar een medespeler te passen. Martínez Montoro rent richting de bal. Martínez Montoro passt de bal zonder na te denken. Navarro Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 33%, NYIRŐ FC 67%.
Baboon FC - NYIRŐ FC 1:3