Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NYIRŐ FC Baboon FC
legujabb Tactiek SCD_mod2
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 49.9
good Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Van de Paar rent richting de bal. Van Blerk speelt de bal door. Zirojević rent richting de bal. Navarro Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Quiñones probeert naar een medespeler te passen. Hänsch rent richting de bal. Hänsch geeft de bal voor. Galdino rent richting de bal. Galdino draait met de bal, schiet en ... Mutinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Graham passt de bal in één keer door. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak passt de bal in één keer door. Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar draait met de bal, schiet en ... Brasão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Klungelig pakt Hänsch de bal. Navarro Muñoz onderschept slim de pass. Navarro Muñoz passt de bal met de wreef. Van Blerk rent richting de bal. Van Blerk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NYIRŐ FC - Baboon FC 0:1

16e minuut.
Wareniak geeft de bal voor. Jácome is nu in balbezit. Roczniak begaat een overtreding. Roczniak krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nieszczęsny verovert de bal door een tackle van achteren. Roczniak onderschept slim de pass. Roczniak passt de bal met de wreef. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Van Blerk verovert de bal door een tackle van achteren. Van Blerk met een sublieme pass. Navarro Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Muñoz schiet op doel. Zirojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Galdino passt de bal in één keer door. Van Blerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Blerk speelt de bal door. Navarro Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Muñoz passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NYIRŐ FC 76%, Baboon FC 24%.
NYIRŐ FC - Baboon FC 0:1

46e minuut.
Caramarin komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Niedorobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uhrenholt is nu in balbezit. Uhrenholt passt de bal zonder na te denken. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ... Brasão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Roczniak is nu in balbezit. Roczniak geeft de bal voor. Niedorobek kopt de bal weg. Van Blerk rent richting de bal. Van Blerk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Uhrenholt is nu in balbezit. Uhrenholt geeft een lange en hoge pass. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NYIRŐ FC - Baboon FC 0:2

60e minuut.
Hoşgör kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graham met de inworp. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Hoşgör is nu in balbezit. Quiñones speelt de bal door. Roczniak speelt de bal door. Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco komt het veld opgelopen. Kumaty komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NYIRŐ FC 81%, Baboon FC 19%.
NYIRŐ FC - Baboon FC 0:2