Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferencvárosi TC* Előre FC Békéscsaba
352 Tactiek 442(2w).2
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 64.3
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Krušlin de bal onder controle te krijgen. Somorjai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai probeert naar een medespeler te passen. Kruski is nu in balbezit. Kruski draait met de bal, schiet en ... Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Shahriar verovert de bal door een tackle van achteren. Argüello rent richting de bal. Argüello geeft de bal voor. Krušlin springt en kopt de bal. Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Előre FC Békéscsaba 0:1

10e minuut.
Argüello verovert de bal door een tackle van achteren. Argüello geeft een lange en hoge pass. Krušlin kopt de bal weg. Kruski is nu in balbezit. Kruski schiet op doel. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Hlavát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes geeft de bal voor. Kruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Krasnoperov met een sublieme pass. Cărănică probeert naar een medespeler te passen. Somorjai probeert naar een medespeler te passen. Kruski rent richting de bal. Kruski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Marysek heeft problemen om de bal te vangen. Krušlin is nu in balbezit. Marysek onderschept slim de pass. Kruski onderschept slim de pass. Kruski draait met de bal, schiet en ... Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Szegletes onderschept slim de pass. Szegletes speelt de bal door. Somorjai rent richting de bal. Somorjai geeft de bal voor. Kruski springt en kopt de bal. Tătăran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hlavát rent richting de bal. Szegletes onderschept slim de pass. Szegletes speelt de bal door. Kruski is nu in balbezit. Kruski schiet op doel. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Somorjai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krušlin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Előre FC Békéscsaba 0:2

29e minuut.
Argüello probeert naar een medespeler te passen. Somorjai rent richting de bal. Somorjai speelt de bal door. Kruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marysek onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Somorjai geeft een hoge lob. Krušlin kopt de bal weg. Kruski rent richting de bal. Kruski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Előre FC Békéscsaba 0:3

36e minuut.
Argüello rent richting de bal. Argüello geeft een lange en hoge pass. Kruski kopt de bal weg. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Somorjai geeft een hoge lob. Tătăran speelt de bal door. Szegletes met een sublieme pass. Kruski rent richting de bal. Kruski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Előre FC Békéscsaba 0:4

43e minuut.
Klungelig pakt Muler de bal. Krušlin is nu in balbezit. Damm bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin verovert de bal door een tackle van achteren. Krušlin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Baptista geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szegletes met een snelle inworp. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello geeft de bal voor. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kruski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Előre FC Békéscsaba 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi TC* 64%, Előre FC Békéscsaba 36%.
Ferencvárosi TC* - Előre FC Békéscsaba 0:5

48e minuut.
Marysek verovert de bal door een tackle van achteren. Marysek geeft een hoge lob. Szegletes geeft de bal voor. Krušlin rent richting de bal. Krušlin draait met de bal, schiet en ... Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Előre FC Békéscsaba 0:6

51e minuut.
Argüello verovert de bal door een tackle van achteren. Argüello geeft een hoge lob. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin haalt uit met een fantastische trap. Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Előre FC Békéscsaba 0:7

57e minuut.
Sandoval met een snelle inworp. Argüello geeft een lange en hoge pass. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin draait met de bal, schiet en ... Tătăran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Előre FC Békéscsaba 0:8

60e minuut.
Damm rent richting de bal. Kruski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruski speelt de bal door. Krušlin is nu in balbezit. Krušlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Shahriar geeft de bal voor. Kruski kopt de bal weg. Klungelig pakt Marysek de bal. Krušlin rent richting de bal. Krušlin schiet op doel. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kruski is nu in balbezit. Kruski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Somorjai met een sublieme pass. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marysek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Előre FC Békéscsaba 0:9

70e minuut.
Shahriar onderschept slim de pass. Sandoval tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shahriar raakt geblesseerd tijdens het duel. Szegletes met een snel genomen vrije trap. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sandoval kopt de bal weg. Somorjai rent richting de bal. Somorjai geeft de bal voor. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin schiet op doel. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kruski rent richting de bal. Kruski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Előre FC Békéscsaba 0:10

82e minuut.
Krasnoperov speelt de bal door. Somorjai rent richting de bal. Somorjai passt de bal in één keer door. Kruski rent richting de bal. Kruski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello met een sublieme pass. Krasnoperov probeert naar een medespeler te passen. Krušlin is nu in balbezit. Krušlin haalt uit met een fantastische trap. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krušlin rent richting de bal. Krušlin draait met de bal, schiet en ... Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kruski heeft problemen om de bal te vangen. Kruski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marysek de bal. Krušlin is nu in balbezit. Krušlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kruski rent richting de bal. Kruski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi TC* 62%, Előre FC Békéscsaba 38%.
Ferencvárosi TC* - Előre FC Békéscsaba 0:10