Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soroksár SC Napsugár F.C
4-3-3 Tactiek vendég
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.8 gemiddelde waardering 52.3
formidable Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Palikot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szakáll zal de hoekschop nemen. Gaskó springt en kopt de bal. Meszlényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
de Raedt geeft een lange en hoge pass. Diţă geeft de bal voor. Amunkura bereikt de bal nog maar net als eerste. Amunkura haalt uit met een fantastische trap. Ługowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Napsugár F.C 0:1

9e minuut.
Szakáll passt de bal zonder na te denken. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó geeft een lange en hoge pass. Manjón springt en kopt de bal. Meszlényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soroksár SC - Napsugár F.C 1:1

12e minuut.
Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó passt de bal met de wreef. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. Meszlényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Palikot geeft de bal voor. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu probeert naar een medespeler te passen. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serafim rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gaskó met een sublieme pass. Manjón is nu in balbezit. Manjón passt de bal in één keer door. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gaskó rent richting de bal. Palikot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó begaat een overtreding. Gaskó krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ferko onderschept slim de pass. Ferko geeft een hoge lob. de Raedt geeft de bal voor. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó geeft de bal voor. Meszlényi bokst de bal weg. Manjón probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szakáll speelt de bal door. Manjón rent richting de bal. Ferko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manjón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Evans kan de bal niet met de borst controleren. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu passt de bal in één keer door. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
de Raedt kopt de bal weg. Klungelig pakt Manjón de bal. Ferko met een sublieme pass. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi bokst de bal weg.

45e minuut.
Gaskó speelt de bal door. Moór is nu in balbezit. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón schiet op doel. Meszlényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Napsugár F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 43%, Napsugár F.C 57%.
Soroksár SC - Napsugár F.C 2:1

53e minuut.
Moór is nu in balbezit. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór is nu in balbezit. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Napsugár F.C 3:1

55e minuut.
Evans passt de bal in één keer door. Manjón is nu in balbezit. Ferko onderschept slim de pass. Moór verovert de bal door een tackle van achteren. Moór haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sükösd controleert de bal met de borst. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. Meszlényi bokst de bal weg.

64e minuut.
Klungelig pakt Evans de bal. Szuszkiewicz onderschept slim de pass. Amunkura rent richting de bal. Amunkura haalt uit met een fantastische trap. Ługowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Kryszak komt het veld opgelopen. Sütöri komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferko onderschept slim de pass. Moór onderschept slim de pass. Moór draait met de bal, schiet en ... Sütöri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Napsugár F.C 4:1

69e minuut.
Ferko geeft de bal voor. de Raedt kopt de bal weg. Szakáll speelt de bal door. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Szakáll verovert de bal door een tackle van achteren. Szakáll speelt de bal door. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. Sütöri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Napsugár F.C 5:1

72e minuut.
Serafim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Osmančević komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Drab passt de bal met de wreef. Szuszkiewicz is nu in balbezit. Szuszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Garai rent richting de bal. Garai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Napsugár F.C 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 38%, Napsugár F.C 62%.
Soroksár SC - Napsugár F.C 5:2