Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baboon FC Sportiva Roma
SCD_mod2 Tactiek 4-1-3-2
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
48.8 gemiddelde waardering 43.9
good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Roczniak kopt de bal weg. Navarro Muñoz rent richting de bal. Gyurcsány tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gyurcsány krijgt een gele kaart. Navarro Muñoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Van Blerk komt bij de bal en schiet. Ćošković bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gruborovics kopt de bal weg. Maczó rent richting de bal. Martínez Montoro onderschept slim de pass. Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar geeft een hoge lob. Ćošković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Martínez Montoro speelt de bal door. Uhrenholt is nu in balbezit. Uhrenholt geeft een lange en hoge pass. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Daar is Taşkınalper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiñones is nu in balbezit. Taşkınalper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taşkınalper krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Van de Paar maakt een snoekduik en kopt de bal. Gosztonyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Ćošković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Sportiva Roma 1:0

23e minuut.
Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruborovics onderschept slim de pass. Quiñones rent richting de bal. Quiñones geeft een lange en hoge pass. Van Blerk kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wareniak passt de bal met de wreef. Roczniak rent richting de bal. Roczniak speelt de bal door. Daar is Navarro Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Muñoz schiet op doel. Ćošković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sadowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper is nu in balbezit. Taşkınalper met een sublieme pass. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Blerk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maczó geeft een hoge lob. Sadowski rent richting de bal. Sadowski draait met de bal, schiet en ... Mutinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Uhrenholt passt de bal in één keer door. Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar haalt uit met een fantastische trap. Hortêncio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćošković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Sportiva Roma 2:0

45e minuut.
Martínez Montoro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Myszka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 40%, Sportiva Roma 60%.
Baboon FC - Sportiva Roma 2:0

47e minuut.
Quiñones verovert de bal door een tackle van achteren. Roczniak rent richting de bal. Gruborovics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gruborovics krijgt een gele kaart.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maczó met de inworp. Van Blerk probeert naar een medespeler te passen. Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper geeft de bal voor. Mutinelli bokst de bal weg. Ovedenie rent richting de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Uhrenholt probeert de bal aan de voet te houden. Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar probeert naar een medespeler te passen. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Van Blerk rent richting de bal. Van Blerk met een sublieme pass. Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar draait met de bal, schiet en ... Ćošković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Sportiva Roma 3:0

65e minuut.
Maczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó geeft een hoge lob. Giansoldati kopt de bal weg. Klungelig pakt Ovedenie de bal. Ovedenie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Sportiva Roma 3:1

67e minuut.
Csörgő verovert de bal door een tackle van achteren. Csörgő met een sublieme pass. Gruborovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak verovert de bal door een tackle van achteren. Roczniak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Roczniak verovert de bal door een tackle van achteren. Roczniak probeert naar een medespeler te passen. Gruborovics is nu in balbezit. Navarro Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ... Ćošković bokst de bal weg.

74e minuut.
Graham rent richting de bal. Hortêncio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Graham is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Blerk met een snel genomen vrije trap. Navarro Muñoz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Uhrenholt met een sublieme pass. Van Blerk probeert de bal aan de voet te houden. Hortêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Blerk verovert de bal door een tackle van achteren. Van Blerk draait met de bal, schiet en ... Ćošković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Maczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó geeft een hoge lob. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel. Mutinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Myszka onderschept slim de pass. Myszka geeft een hoge lob. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak geeft een lange en hoge pass. Van de Paar krijgt zijn hoofd ertegen. Ćošković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Presuntinho de bal. Presuntinho geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roczniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van de Paar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Sportiva Roma 4:1

89e minuut.
Ćošković trapt de bal weg. Taşkınalper kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wareniak de bal onder controle te krijgen. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 42%, Sportiva Roma 58%.
Baboon FC - Sportiva Roma 4:1