Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NYIRŐ FC Soroksár SC
legujabb Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Małolepszy is nu in balbezit. Manjón verovert de bal door een tackle van achteren. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap. Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NYIRŐ FC - Soroksár SC 0:1

5e minuut.
de Raedt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Niedorobek met een snelle inworp. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hänsch kan de bal niet met de borst controleren. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó passt de bal in één keer door. Manjón rent richting de bal. Manjón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Manjón rent richting de bal. Manjón passt de bal zonder na te denken. Szlávik met een sublieme pass. Szakáll geeft een lange en hoge pass. Moór maakt een snoekduik en kopt de bal. Brasão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaskó rent richting de bal. Gaskó haalt uit met een fantastische trap. Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Zirojević probeert naar een medespeler te passen. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik geeft de bal voor. Gaskó rent richting de bal. Gaskó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brasão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Szakáll kopt de bal weg. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór passt de bal in één keer door. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Brasão met een sublieme pass. Paharnicu kopt de bal weg. Klungelig pakt Małolepszy de bal. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hänsch heeft problemen om de bal te vangen. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Niedorobek krijgt een gele kaart. Gaskó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szlávik met een snel genomen vrije trap. Zirojević kopt de bal weg. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Hänsch onderschept slim de pass. Gaskó is nu in balbezit. Gaskó schiet op doel. Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Evans is nu in balbezit. Evans passt de bal met de wreef. Moór speelt de bal door. Manjón rent richting de bal. Manjón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu geeft de bal voor. Daar is Małolepszy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Moór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manjón rent richting de bal. Hoşgör onderschept slim de pass. Moór onderschept slim de pass. Moór haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Raedt met de inworp. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll geeft een lange en hoge pass. Gaskó springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Szlávik verovert de bal door een tackle van achteren. Castellari onderschept slim de pass. Castellari passt de bal met de wreef. Czachomirski is nu in balbezit. Czachomirski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NYIRŐ FC - Soroksár SC 1:1

43e minuut.
Gaskó passt de bal zonder na te denken. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik passt de bal in één keer door. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NYIRŐ FC 76%, Soroksár SC 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NYIRŐ FC - Soroksár SC 1:1

46e minuut.
Caramarin komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Tundur geeft een lange en hoge pass. Gaskó kopt de bal weg. Klungelig pakt Zirojević de bal. Manjón rent richting de bal. Manjón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Nieszczęsny rent richting de bal. Szlávik verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik met een sublieme pass. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó schiet op doel. Brasão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NYIRŐ FC - Soroksár SC 1:2

67e minuut.
Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Manjón heeft problemen om de bal te vangen. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pacheco komt het veld opgelopen. Kumaty komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Paharnicu kopt de bal weg. Moór is nu in balbezit. Hoşgör begaat een overtreding. Hoşgör krijgt een gele kaart. Moór is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoşgör met een sublieme pass. Paharnicu met een snel genomen vrije trap. Manjón krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Niedorobek probeert naar een medespeler te passen. Nieszczęsny rent richting de bal. Manjón verovert de bal door een tackle van achteren. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. Brasão bokst de bal weg.

80e minuut.
Kumaty controleert de bal met de borst. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu passt de bal in één keer door. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NYIRŐ FC - Soroksár SC 1:3

83e minuut.
Manjón kopt de bal weg. Gaskó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón rent richting de bal. Manjón haalt uit met een fantastische trap. Brasão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Szakáll met een sublieme pass. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik passt de bal met de wreef. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NYIRŐ FC 69%, Soroksár SC 31%.
NYIRŐ FC - Soroksár SC 1:3