Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soroksár SC NYIRŐ FC
4-3-3 Tactiek legujabb
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 45
formidable Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Gaskó de bal. Gaskó probeert naar een medespeler te passen. Małolepszy speelt de bal door. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Szlávik rent richting de bal. Szlávik passt de bal met de wreef. Szakáll rent richting de bal. Szakáll geeft een hoge lob. Moór springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Szlávik speelt de bal door. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu met een sublieme pass. Gaskó is nu in balbezit. Gaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - NYIRŐ FC 1:0

13e minuut.
Szlávik is nu in balbezit. Moór is nu in balbezit. Moór probeert naar een medespeler te passen. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gaskó geeft de bal voor. Brasão speelt de bal door. Paharnicu kopt de bal weg. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Castellari de bal. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik speelt de bal door. Daar is Olmedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
de Raedt geeft de bal voor. Paharnicu kopt de bal weg. Zirojević is nu in balbezit. Gaskó verovert de bal door een tackle van achteren. Gaskó draait met de bal, schiet en ... Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoşgör kopt de bal weg. Daar is Paharnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paharnicu speelt de bal door. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. Paal! Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - NYIRŐ FC 2:0

23e minuut.
Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik onderschept slim de pass. Szlávik speelt de bal door. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. Brasão bokst de bal weg. Gaskó rent richting de bal. Gaskó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - NYIRŐ FC 3:0

26e minuut.
Szakáll kopt de bal weg. Gaskó kan de bal niet met de borst controleren. Gaskó probeert naar een medespeler te passen. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Paharnicu passt de bal in één keer door. Szlávik geeft de bal voor. Olmedo kopt de bal weg. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu geeft een hoge lob. Olmedo rent richting de bal. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brasão trapt de bal weg. Paharnicu kopt de bal weg. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 24%, NYIRŐ FC 76%.
Soroksár SC - NYIRŐ FC 3:0

46e minuut.
Caramarin komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brasão trapt de bal weg van het doel. Paharnicu kopt de bal weg. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - NYIRŐ FC 4:0

53e minuut.
Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór passt de bal zonder na te denken. Olmedo rent richting de bal. Gaskó rent richting de bal. Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Kumaty komt het veld opgelopen. Pacheco komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hoşgör rent richting de bal. Moór onderschept slim de pass. Moór met een sublieme pass. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Szakáll passt de bal zonder na te denken. Moór is nu in balbezit. Olmedo rent richting de bal. Gaskó is nu in balbezit. Gaskó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Szakáll passt de bal met de wreef. Małolepszy is nu in balbezit. Olmedo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmedo draait met de bal, schiet en ... Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - NYIRŐ FC 5:0

88e minuut.
Cichoń onderschept slim de pass. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu geeft een hoge lob. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó passt de bal in één keer door. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ... Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - NYIRŐ FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 33%, NYIRŐ FC 67%.
Soroksár SC - NYIRŐ FC 6:0