Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napsugár F.C ASA964
vendég Tactiek new1bis
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 53.3
very good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Daar is Mathaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferko onderschept slim de pass. Ferko geeft een hoge lob. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă passt de bal in één keer door. Ulanov is nu in balbezit. Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Aksöğüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Diţă passt de bal in één keer door. Bo rent richting de bal. Bo met een sublieme pass. Daar is Ibisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sükösd heeft problemen om de bal te vangen. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garai krijgt een gele kaart. Mathaux wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mathaux kan niet meer verder spelen. Arnaudi komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Garai geeft de bal voor. Inworp. bin Abd Kadir met de inworp. Tomasyan is nu in balbezit. Tomasyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kaufmann passt de bal met de wreef. Salazar is nu in balbezit. Salazar speelt de bal door. Klungelig pakt Tomasyan de bal. Tomasyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fitrzyk kopt de bal weg. Ibisz heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz passt de bal in één keer door. Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 53%, ASA964 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Napsugár F.C - ASA964 0:0

47e minuut.
bin Abd Kadir met een snelle inworp. Tomasyan rent richting de bal. Tomasyan schiet op doel. Garai probeert de bal aan de voet te houden. Meszlényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - ASA964 0:1

52e minuut.
Fitrzyk kopt de bal weg. Ibisz probeert de bal aan de voet te houden. Olkirov rent richting de bal. Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bo speelt de bal door. Ulanov rent richting de bal. Ulanov geeft een hoge lob. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ibisz rent richting de bal. Met opzet legt Salazar zijn tegenspeler op de grond. Ibisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leclercq zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ibisz krijgt zijn hoofd ertegen. Aksöğüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Amunkura passt de bal zonder na te denken. Hastürk probeert naar een medespeler te passen. Ferko rent richting de bal. Arnaudi onderschept slim de pass. Arnaudi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ulanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amunkura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fitrzyk is nu in balbezit. Gavrilescu begaat een overtreding. Fitrzyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Bo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Napsugár F.C - ASA964 1:1

88e minuut.
Ulanov is nu in balbezit. Ulanov passt de bal met de wreef. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - ASA964 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 50%, ASA964 50%.
Napsugár F.C - ASA964 2:1