Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soroksár SC Sportiva Roma
4-3-3 Tactiek 4-1-3-2
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
60.4 gemiddelde waardering 43.5
formidable Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Manjón kopt de bal weg. Daar is Moór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Höhle. Höhle krijgt een gele kaart. Moór is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaskó wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Manjón rent richting de bal. Presuntinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór verovert de bal door een tackle van achteren. Moór draait met de bal, schiet en ... Ćošković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Sportiva Roma 1:0

9e minuut.
Paharnicu geeft een lange en hoge pass. Gosztonyi met een sublieme pass. Presuntinho heeft problemen om de bal te vangen. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szakáll geeft een hoge lob. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Sportiva Roma 2:0

14e minuut.
Hortêncio rent richting de bal. Höhle rent richting de bal. Paharnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Paharnicu geeft een lange en hoge pass. Manjón rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Sportiva Roma 3:0

21e minuut.
Gyurcsány geeft een hoge lob. Sadowski is nu in balbezit. de Raedt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Raedt krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sadowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sadowski met een snel genomen vrije trap. Paharnicu kopt de bal weg. Daar is Cichoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu passt de bal zonder na te denken. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szakáll passt de bal zonder na te denken. Gaskó is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gyurcsány. Gyurcsány krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Moór rent richting de bal. Manjón is nu in balbezit. Moór rent richting de bal. Manjón is nu in balbezit. Manjón schiet op doel. Ćošković bokst de bal weg.

32e minuut.
Szlávik passt de bal zonder na te denken. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel. Na een snelle pass probeert Presuntinho de bal onder controle te krijgen. Ćošković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Sportiva Roma 4:0

33e minuut.
Paharnicu met een sublieme pass. Gaskó rent richting de bal. Gaskó passt de bal in één keer door. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 36%, Sportiva Roma 64%.
Soroksár SC - Sportiva Roma 4:0

46e minuut.
Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur passt de bal zonder na te denken. Szlávik speelt de bal door. Paharnicu speelt de bal door. Moór is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paharnicu zal de hoekschop nemen. Moór krijgt zijn hoofd ertegen. Ćošković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Sportiva Roma 5:0

49e minuut.
Tundur met een sublieme pass. Szlávik rent richting de bal. Szlávik passt de bal met de wreef. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. Ćošković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Csörgő probeert de bal aan de voet te houden. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gruborovics de bal. Gaskó rent richting de bal. Gaskó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Evans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paharnicu probeert naar een medespeler te passen. Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Szakáll rent richting de bal. Szakáll geeft de bal voor. Gosztonyi rent richting de bal. Moór verovert de bal door een tackle van achteren. Moór schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Paharnicu de bal. Paharnicu geeft een hoge lob. Gruborovics rent richting de bal. Gaskó onderschept slim de pass. Gaskó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Csörgő met een sublieme pass. Taşkınalper speelt de bal door. Tundur rent richting de bal. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Ługowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taşkınalper neemt de hoekschop. Paharnicu probeert de bal aan de voet te houden. Sadowski rent richting de bal. Sadowski draait met de bal, schiet en ... Ługowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 38%, Sportiva Roma 62%.
Soroksár SC - Sportiva Roma 5:0