Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASA964 Ferencvárosi TC*
new1bis Tactiek 352
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 49.7
formidable Schieten solid
very good Passen solid
average Verdedigen good


8e minuut.
Sandoval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salazar rent richting de bal. Salazar geeft een hoge lob. Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasyan haalt uit met een fantastische trap. Tătăran bokst de bal weg.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haberski met een snelle inworp. Csekei speelt de bal door. Hlavát rent richting de bal. Hlavát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Ferencvárosi TC* 0:1

16e minuut.
Veysəloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Veysəloğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marysek de bal. Tomasyan rent richting de bal. Tomasyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Hastürk heeft problemen om de bal te vangen. Hastürk passt de bal met de wreef. Tomasyan is nu in balbezit. Tomasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASA964 - Ferencvárosi TC* 1:1

26e minuut.
Tomasyan rent richting de bal. Muler verovert de bal door een tackle van achteren. Muler passt de bal met de wreef. Haberski rent richting de bal. Haberski geeft een hoge lob. Aksöğüt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sandoval zal de hoekschop nemen. Hlavát kopt de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is bin Abd Kadir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal zonder na te denken. Tomasyan is nu in balbezit. Tomasyan schiet op doel. Tătăran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Motte de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hastürk met een sublieme pass. Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal in één keer door. Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasyan haalt uit met een fantastische trap. Tătăran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Syrek rent richting de bal. Syrek geeft een hoge lob. bin Abd Kadir kopt de bal weg. Daar is Motte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Damm heeft problemen om de bal te vangen. Mathaux rent richting de bal. Mathaux passt de bal zonder na te denken. Tomasyan rent richting de bal. Tomasyan schiet op doel. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Salazar kopt de bal weg. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Damm begaat een overtreding. Mathaux is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mathaux wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hastürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hastürk passt de bal zonder na te denken. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux schiet op doel. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Syrek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaufmann met de inworp. Mathaux rent richting de bal. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Tătăran bokst de bal weg.

44e minuut.
Tomasyan passt de bal met de wreef. Daar is Marysek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathaux rent richting de bal. Mathaux draait met de bal, schiet en ... Tătăran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Ferencvárosi TC* 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 41%, Ferencvárosi TC* 59%.
ASA964 - Ferencvárosi TC* 2:1

53e minuut.
Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann passt de bal in één keer door. Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
Hlavát rent richting de bal. Hlavát passt de bal met de wreef. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASA964 - Ferencvárosi TC* 2:2

59e minuut.
Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Salazar de bal. Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasyan haalt uit met een fantastische trap. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Sandoval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Salazar passt de bal zonder na te denken. Kaufmann is nu in balbezit. Kaufmann passt de bal zonder na te denken. Tomasyan rent richting de bal. Tomasyan schiet op doel. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
bin Abd Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Kadir passt de bal zonder na te denken. Tomasyan is nu in balbezit. Tomasyan haalt uit met een fantastische trap. Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
bin Abd Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar met een sublieme pass. Hastürk speelt de bal door. Tomasyan rent richting de bal. Tomasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Ferencvárosi TC* 3:2

85e minuut.
Haberski rent richting de bal. Hastürk onderschept slim de pass. Hastürk met een sublieme pass. Tomasyan is nu in balbezit. Tomasyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 44%, Ferencvárosi TC* 56%.
ASA964 - Ferencvárosi TC* 3:2