Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferencvárosi TC* NYIRŐ FC
352 Tactiek legujabb
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 46.1
very good Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Haberski met een sublieme pass. Csekei bereikt de bal nog maar net als eerste. Csekei probeert naar een medespeler te passen. Hlavát is nu in balbezit. Hlavát draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

8e minuut.
Nieszczęsny rent richting de bal. Csekei onderschept slim de pass. Csekei passt de bal met de wreef. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Muler met een sublieme pass. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval geeft de bal voor. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Nieszczęsny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csekei onderschept slim de pass. Csekei passt de bal in één keer door. Hlavát rent richting de bal. Hlavát schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Niedorobek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hlavát de bal onder controle te krijgen. Damm met een sublieme pass. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Castellari kopt de bal weg. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino met een sublieme pass. Czachomirski is nu in balbezit. Czachomirski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Sandoval passt de bal met de wreef. Baptista heeft problemen om de bal te vangen. Czachomirski is nu in balbezit. Czachomirski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Sandoval met een sublieme pass. Csekei is nu in balbezit. Csekei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Csekei heeft problemen om de bal te vangen. Csekei passt de bal zonder na te denken. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka schiet op doel. Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - NYIRŐ FC 1:0

37e minuut.
Hänsch geeft de bal voor. Castellari kopt de bal weg. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino haalt uit met een fantastische trap. Tătăran maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Haberski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jęczmionka de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nieszczęsny. Nieszczęsny krijgt een gele kaart. Jęczmionka raakt geblesseerd tijdens het duel. Damm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jęczmionka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi TC* 30%, NYIRŐ FC 70%.
Ferencvárosi TC* - NYIRŐ FC 1:0

46e minuut.
Caramarin komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Caramarin geeft een lange en hoge pass. Galdino is nu in balbezit. Baptista begaat een overtreding. Baptista krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Haberski speelt de bal door. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka probeert naar een medespeler te passen. Hlavát is nu in balbezit. Hlavát haalt uit met een fantastische trap. Brasão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Doeltrap. Kumaty komt het veld opgelopen. Pacheco komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Brasão geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haberski met een snelle inworp. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nieszczęsny speelt de bal door. Kumaty is nu in balbezit. Kumaty probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galdino de bal. Galdino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Hoşgör heeft problemen om de bal te vangen. Haberski onderschept slim de pass. Haberski met een sublieme pass. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap. Brasão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - NYIRŐ FC 2:0

80e minuut.
Csekei rent richting de bal. Csekei passt de bal in één keer door. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ... Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - NYIRŐ FC 3:0

88e minuut.
Castellari speelt de bal door. Marysek is nu in balbezit. Galdino verovert de bal door een tackle van achteren. Galdino schiet op doel. Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - NYIRŐ FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi TC* 35%, NYIRŐ FC 65%.
Ferencvárosi TC* - NYIRŐ FC 3:1