Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportiva Roma Napsugár F.C
4-1-3-2 Tactiek vendég
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.4 gemiddelde waardering 52.4
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Hortêncio geeft een lange en hoge pass. Palikot met een sublieme pass. Daar is Sükösd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper draait met de bal, schiet en ... Meszlényi bokst de bal weg. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - Napsugár F.C 1:0

3e minuut.
Daar is Höhle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höhle speelt de bal door. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel. Meszlényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - Napsugár F.C 2:0

8e minuut.
Gosztonyi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Garai de bal. Garai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Taşkınalper speelt de bal door. Klungelig pakt Höhle de bal. Höhle probeert naar een medespeler te passen. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Inworp. Diţă met de inworp. Gosztonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab onderschept slim de pass. Drab schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Gruborovics geeft de bal voor. Inworp. Amunkura met de inworp. Palikot rent richting de bal. Palikot geeft een lange en hoge pass. Ćošković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drab rent richting de bal. Drab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - Napsugár F.C 2:1

38e minuut.
Palikot rent richting de bal. Palikot passt de bal zonder na te denken. Diţă geeft de bal voor. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab draait met de bal, schiet en ... Ćošković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Diţă kopt de bal weg. Leclercq geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gruborovics de bal. Drab is nu in balbezit. Drab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportiva Roma - Napsugár F.C 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportiva Roma 48%, Napsugár F.C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sportiva Roma - Napsugár F.C 2:2

48e minuut.
Diţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leclercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclercq geeft de bal voor. Garai is nu in balbezit. Garai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő speelt de bal door. Ovedenie rent richting de bal. Sadowski rent richting de bal. Sadowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hortêncio geeft de bal voor. Diţă rent richting de bal. Diţă met een sublieme pass. Drab rent richting de bal. Drab haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Drab passt de bal in één keer door. Amunkura met een sublieme pass. Garai rent richting de bal. Garai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - Napsugár F.C 2:3

79e minuut.
Gosztonyi neemt vlug de vrije trap. Serafim probeert de bal met de borst te controleren. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportiva Roma - Napsugár F.C 3:3

90e minuut.
Diţă met een snelle inworp. Leclercq rent richting de bal. Csörgő tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csörgő krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportiva Roma 48%, Napsugár F.C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sportiva Roma - Napsugár F.C 3:3