Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napsugár F.C Sportiva Roma
vendég Tactiek 4-1-3-2
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 44.2
solid Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen good


6e minuut.
Doeltrap. Ćošković met een harde bal richting middenveld. Maczó kopt de bal weg. Sadowski is nu in balbezit. Sadowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Gruborovics verovert de bal door een tackle van achteren. Gruborovics geeft de bal voor. Sadowski kopt de bal weg. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel. Meszlényi bokst de bal weg.

18e minuut.
Bo met de inworp. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk geeft de bal voor. Drab rent richting de bal. Drab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Maczó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höhle speelt de bal door. Maczó speelt de bal door. Ovedenie heeft problemen om de bal te vangen. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rosasco speelt de bal door. Daar is Taşkınalper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taşkınalper passt de bal zonder na te denken. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel. Meszlényi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 58%, Sportiva Roma 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Napsugár F.C - Sportiva Roma 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serafim komt het veld opgelopen. Ibisz komt het veld opgelopen. Leclercq met de inworp. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk schiet op doel. Ćošković bokst de bal weg.

52e minuut.
Gosztonyi passt de bal met de wreef. Ovedenie is nu in balbezit. Szuszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szuszkiewicz krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Osmančević rent richting de bal. Osmančević geeft een lange en hoge pass. Ibisz heeft problemen om de bal te vangen. Leclercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclercq haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Palikot geeft de bal voor. Sadowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serafim rent richting de bal. Serafim geeft een hoge lob. Ibisz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gruborovics maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Sükösd probeert de bal aan de voet te houden. Meszlényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maczó neemt de hoekschop. Höhle kopt de bal weg. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel. Meszlényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Gyurcsány heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gyurcsány. Gyurcsány krijgt een gele kaart. Ibisz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osmančević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ibisz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Sportiva Roma 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 43%, Sportiva Roma 57%.
Napsugár F.C - Sportiva Roma 1:0