Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soroksár SC Baboon FC
4-3-3 Tactiek SCD_mod2
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
60.4 gemiddelde waardering 49
formidable Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Wareniak maakt een afschuwelijke overtreding. Moór is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paharnicu met een snel genomen vrije trap. Moór maakt een snoekduik en kopt de bal. Mutinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Giansoldati geeft een lange en hoge pass. Navarro Muñoz rent richting de bal. Cichoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cichoń krijgt een gele kaart. Navarro Muñoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Van Blerk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Olmedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó met een sublieme pass. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Roczniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Myszka komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Asenov kopt de bal weg. Cichoń geeft een lange en hoge pass. Asenov probeert de bal aan de voet te houden. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Evans geeft de bal voor. Myszka is nu in balbezit. Paharnicu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Myszka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Navarro Muñoz neemt de penalty, wat een uithaal! Ługowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Martínez Montoro rent richting de bal. Daar is Uhrenholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uhrenholt speelt de bal door. Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gaskó is nu in balbezit. Martínez Montoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó onderschept slim de pass. Gaskó haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Baboon FC 1:0

23e minuut.
Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu onderschept slim de pass. Paharnicu passt de bal zonder na te denken. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Baboon FC 2:0

29e minuut.
Myszka probeert naar een medespeler te passen. Paharnicu speelt de bal door. Olmedo rent richting de bal. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Baboon FC 3:0

32e minuut.
Uhrenholt is nu in balbezit. Szlávik verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik passt de bal met de wreef. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. Mutinelli bokst de bal weg. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Baboon FC 4:0

40e minuut.
de Raedt geeft een hoge lob. Van Blerk rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Blerk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Moór rent richting de bal. Olmedo speelt de bal door. Gaskó is nu in balbezit. Gaskó schiet op doel. Mutinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Baboon FC 5:0

43e minuut.
Navarro Muñoz speelt de bal door. Van de Paar heeft problemen om de bal te vangen. Giansoldati is nu in balbezit. Olmedo onderschept slim de pass. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Baboon FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 53%, Baboon FC 47%.
Soroksár SC - Baboon FC 6:0

46e minuut.
Graham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szakáll bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakáll passt de bal met de wreef. Gaskó rent richting de bal. Gaskó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo is nu in balbezit. Graham begaat een overtreding. Graham krijgt een gele kaart. Olmedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szlávik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Martínez Montoro is nu in balbezit. Cichoń onderschept slim de pass. Cichoń geeft de bal voor. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Baboon FC 7:0

65e minuut.
Szlávik geeft de bal voor. Olmedo kopt de bal weg. Daar is Wareniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Wareniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wareniak geeft een hoge lob. Inworp. Evans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Myszka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov geeft een lange en hoge pass. Cichoń kopt de bal weg. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Baboon FC 8:0

79e minuut.
Giansoldati verovert de bal door een tackle van achteren. Asenov is nu in balbezit. Asenov passt de bal met de wreef. Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Moór kopt de bal weg. Olmedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martínez Montoro. Martínez Montoro krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Van de Paar speelt de bal door. Van Blerk rent richting de bal. Cichoń is nu in balbezit. Van de Paar verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Paar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Wareniak controleert de bal met de borst. Olmedo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmedo passt de bal in één keer door. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó schiet op doel. Mutinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 48%, Baboon FC 52%.
Soroksár SC - Baboon FC 8:0