Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.10 [del]
  • Stadion: Platán Park
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 22854
ASA964 Soroksár SC
new1 Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten formidable
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


14e minuut.
Ulanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paharnicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szlávik geeft een hoge lob. Olmedo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Olmedo rent richting de bal. Olmedo passt de bal in één keer door. Gaskó heeft problemen om de bal te vangen. Gaskó haalt uit met een fantastische trap. Aksöğüt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Soroksár SC 0:1

22e minuut.
Kaufmann met een sublieme pass. Mathaux is nu in balbezit. Tomasyan rent richting de bal. Tomasyan heeft problemen om de bal te vangen. Tomasyan draait met de bal, schiet en ... Ługowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Inworp. Kaufmann met de inworp. Hastürk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mathaux de bal. Mathaux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Olkirov de bal. Moór rent richting de bal. Moór passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gaskó de bal. Gaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Soroksár SC 0:2

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Hastürk de bal onder controle te krijgen. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo passt de bal zonder na te denken. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Moór passt de bal in één keer door. Olmedo heeft problemen om de bal te vangen. Olmedo passt de bal in één keer door. Gaskó heeft problemen om de bal te vangen. Gaskó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mathaux heeft problemen om de bal te vangen. Paharnicu geeft de bal voor. Gaskó is nu in balbezit. Gaskó haalt uit met een fantastische trap. Aksöğüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Soroksár SC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 66%, Soroksár SC 34%.
ASA964 - Soroksár SC 0:3

47e minuut.
Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik geeft een hoge lob. Ulanov heeft problemen om de bal te vangen. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Soroksár SC 0:4

48e minuut.
Szakáll is nu in balbezit. Szakáll geeft een lange en hoge pass. Moór kopt de bal weg. Olmedo rent richting de bal. Olmedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Soroksár SC 0:5

51e minuut.
de Raedt kopt de bal weg. Episcopo is nu in balbezit. Szakáll begaat een overtreding. Szakáll krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Cichoń rent richting de bal. Cichoń geeft de bal voor. Hastürk probeert naar een medespeler te passen. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mathaux kopt de bal weg. Tomasyan is nu in balbezit. Cichoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasyan onderschept slim de pass. Tomasyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Olmedo is nu in balbezit. Gaskó rent richting de bal. Olmedo rent richting de bal. Gaskó rent richting de bal. Gaskó haalt uit met een fantastische trap. Aksöğüt bokst de bal weg.

67e minuut.
Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo passt de bal met de wreef. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Paharnicu kopt de bal weg. Moór is nu in balbezit. Moór passt de bal zonder na te denken. Olmedo rent richting de bal. Olmedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Aksöğüt trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kaufmann de bal onder controle te krijgen. Paharnicu speelt de bal door. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Soroksár SC 0:6

82e minuut.
Paharnicu passt de bal zonder na te denken. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Episcopo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Episcopo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 54%, Soroksár SC 46%.
ASA964 - Soroksár SC 0:6