Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBayern96 Snow F.C.
mindenutca Tactiek Taktikaa
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.1 gemiddelde waardering 50.8
formidabel Schieten solide
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Noa rent richting de bal. Noa geeft een lange en hoge pass. Cerović rent richting de bal. Cerović draait met de bal, schiet en ... Leggeri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Noa is nu in balbezit. Noa passt de bal in één keer door. Huy Trung heeft problemen om de bal te vangen. Minasyan rent richting de bal. Minasyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Huy Trung geeft een lange en hoge pass. Stebuliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigão onderschept slim de pass. Cerović rent richting de bal. Cerović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Hennequin is nu in balbezit. Vilarrasa rent richting de bal. Hennequin onderschept slim de pass. Hennequin draait met de bal, schiet en ... Haji maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

36e minuut.
Taut speelt de bal door. bin Salleh heeft problemen om de bal te vangen. bin Salleh passt de bal in één keer door. Minasyan rent richting de bal. Minasyan schiet op doel. Haji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Cioculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cioculescu geeft de bal voor. Ortigão rent richting de bal. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Taut rent richting de bal. Taut geeft een hoge lob. Daar is Morillas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minasyan rent richting de bal. Minasyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 53%, Snow F.C. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcBayern96 - Snow F.C. 0:0

49e minuut.
Stebuliauskas geeft een hoge lob. Hennequin kopt de bal weg. Klungelig pakt Vilarrasa de bal. Minasyan rent richting de bal. Minasyan draait met de bal, schiet en ... Haji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Stūris speelt de bal door. Huy Trung heeft problemen om de bal te vangen. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan schiet op doel. Haji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Snow F.C. 1:0

60e minuut.
Álamo onderschept slim de pass. Álamo passt de bal in één keer door. Cerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović schiet op doel. Leggeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcBayern96 - Snow F.C. 1:1

63e minuut.
bin Salleh geeft de bal voor. Hennequin heeft problemen om de bal te vangen. Morillas is nu in balbezit. Hennequin onderschept slim de pass. Hennequin schiet op doel. Haji bokst de bal weg.

70e minuut.
Taut rent richting de bal. Hennequin is nu in balbezit. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Snow F.C. 2:1

78e minuut.
Taut passt de bal zonder na te denken. Morillas is nu in balbezit. Morillas geeft een lange en hoge pass. Álamo is nu in balbezit. Álamo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Vilarrasa onderschept slim de pass. Vilarrasa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kakuja de bal. Álamo rent richting de bal. Álamo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vilarrasa kopt de bal weg. bin Salleh is nu in balbezit. Noa met een sublieme pass. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 49%, Snow F.C. 51%.
FcBayern96 - Snow F.C. 2:1