Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBayern96 Rákosmenti PC Kolhoz
mindenutca Tactiek 442++
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.4 gemiddelde waardering 49.2
formidable Schieten excellent
average Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Olivares rent richting de bal. Olivares passt de bal zonder na te denken. Lipták is nu in balbezit. Lipták draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Rákosmenti PC Kolhoz 0:1

7e minuut.
Stūris kopt de bal weg. Hennequin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Circello. Circello krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Circello geeft een lange en hoge pass. Olivares is nu in balbezit. Olivares passt de bal met de wreef. Ortaš is nu in balbezit. Ortaš draait met de bal, schiet en ... Noguera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Circello probeert naar een medespeler te passen. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Rákosmenti PC Kolhoz 0:2

16e minuut.
Inworp. Coman met de inworp. Olivares is nu in balbezit. Ortaš rent richting de bal. Ortaš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Circello bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennequin onderschept slim de pass. Hennequin met een sublieme pass. Minasyan rent richting de bal. Minasyan haalt uit met een fantastische trap. Canton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Szulakowski heeft problemen om de bal te vangen. Coman geeft de bal voor. Lipták is nu in balbezit. Lipták schiet op doel. Noguera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Rákosmenti PC Kolhoz 0:3

38e minuut.
Daar is Stūris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypiorek rent richting de bal. Szczypiorek passt de bal met de wreef. Lipták rent richting de bal. Lipták draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 64%, Rákosmenti PC Kolhoz 36%.
FcBayern96 - Rákosmenti PC Kolhoz 0:3

46e minuut.
Olivares raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Földi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Kakuja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski geeft een lange en hoge pass. Minasyan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Coman verovert de bal door een tackle van achteren. Coman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kakuja de bal. Ortaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Coman probeert naar een medespeler te passen. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták verovert de bal door een tackle van achteren. Lipták schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Rákosmenti PC Kolhoz 0:4

62e minuut.
Móricz geeft een lange en hoge pass. Coman rent richting de bal. Coman passt de bal met de wreef. Ortaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaš haalt uit met een fantastische trap. Noguera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Szczypiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Földi speelt de bal door. Lipták rent richting de bal. Lipták schiet op doel. Noguera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ortaš is nu in balbezit. Ortaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Rákosmenti PC Kolhoz 0:5

76e minuut.
Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Hennequin is nu in balbezit. Hennequin passt de bal zonder na te denken. Minasyan is nu in balbezit. Minasyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Lipták kan de bal niet met de borst controleren. Miranda onderschept slim de pass. Miranda probeert naar een medespeler te passen. Szczypiorek rent richting de bal. Szczypiorek haalt uit met een fantastische trap. Noguera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ortaš is nu in balbezit. Ortaš passt de bal met de wreef. Lipták is nu in balbezit. Lipták haalt uit met een fantastische trap. Noguera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Rákosmenti PC Kolhoz 0:6

87e minuut.
Lipták probeert de bal aan de voet te houden. Szczypiorek rent richting de bal. Szczypiorek speelt de bal door. Lipták is nu in balbezit. Lipták haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Miranda passt de bal met de wreef. Földi geeft de bal voor. Lipták is nu in balbezit. Lipták schiet op doel. Noguera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Rákosmenti PC Kolhoz 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 43%, Rákosmenti PC Kolhoz 57%.
FcBayern96 - Rákosmenti PC Kolhoz 0:7