Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
himbilimbi Peppus SC
a Tactiek Katyvasz
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Bezerédi speelt de bal door. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow passt de bal met de wreef. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ivanovič geeft de bal voor. Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bezerédi zijn tegenspeler op de grond. Bezerédi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klungelig pakt Meng de bal. Palop Cervera onderschept slim de pass. Palop Cervera geeft een hoge lob. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Matczak is nu in balbezit. Kukuljan verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kukuljan de bal. Kukuljan draait met de bal, schiet en ... Liszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Peppus SC 0:1

19e minuut.
van Aanholt probeert de bal aan de voet te houden. Gomelauri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kukuljan. Kukuljan krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Inworp. Sándiga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Branecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Branecki geeft een lange en hoge pass. Meng springt en kopt de bal. Liszek bokst de bal weg.

26e minuut.
van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa onderschept slim de pass. Santa geeft de bal voor. Bruins geeft een hoge lob. Meng springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kukuljan geeft een hoge lob. Sándiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudziński begaat een overtreding. Rudziński krijgt een gele kaart. Sándiga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sándiga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal. Daar is Meng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Peppus SC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: himbilimbi 54%, Peppus SC 46%.
himbilimbi - Peppus SC 0:2

47e minuut.
van Aanholt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marchena López de bal. Ivanovič rent richting de bal. Marchena López onderschept slim de pass. Marchena López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Smotarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan onderschept slim de pass. Kukuljan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bruins de bal. Bruins schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Matczak met een sublieme pass. Bezerédi rent richting de bal. Bezerédi passt de bal zonder na te denken. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Smotarski passt de bal zonder na te denken. Bezerédi speelt de bal door. Marchena López rent richting de bal. Marchena López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Matczak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sándiga met de inworp. Kukuljan is nu in balbezit. Kukuljan geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Klungelig pakt Kukuljan de bal. Gomelauri speelt de bal door. Smotarski probeert naar een medespeler te passen. Santa bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Branecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smotarski. Smotarski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Branecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow passt de bal met de wreef. Marchena López rent richting de bal. Marchena López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
van Aanholt kopt de bal weg. Branecki heeft problemen om de bal te vangen. Żewłakow met een sublieme pass. Marchena López rent richting de bal. Marchena López schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: himbilimbi 42%, Peppus SC 58%.
himbilimbi - Peppus SC 0:2