Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.11 [del]
  • Stadion: BlueFish
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 47042
BlueFish Peppus SC
új3-1 Tactiek SpinacH
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 57.9
good Schieten very good
solid Passen very good
brilliant Verdedigen excellent


13e minuut.
Chí Anh geeft een lange en hoge pass. Martínez kopt de bal weg. Daar is Buben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buben geeft een hoge lob. Scampamorte maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez passt de bal zonder na te denken. Scampamorte rent richting de bal. Scampamorte schiet op doel. Chrobak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Peppus SC 1:0

17e minuut.
Branecki is nu in balbezit. Branecki passt de bal met de wreef. Santa heeft problemen om de bal te vangen. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Konietzka met een snelle inworp. Buben speelt de bal door. Santa rent richting de bal. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Branecki heeft problemen om de bal te vangen. Branecki speelt de bal door. Salamac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins onderschept slim de pass. Bruins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cicci geeft een hoge lob. Scampamorte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zernicke. Zernicke krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kukuljan rent richting de bal. Karatziobalis onderschept slim de pass. Karatziobalis passt de bal met de wreef. Scampamorte is nu in balbezit. Scampamorte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hoecke geeft de bal voor. Buben kopt de bal weg. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Chrobak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kukuljan speelt de bal door. Cody rent richting de bal. Cody passt de bal zonder na te denken. Bruins rent richting de bal. Bruins draait met de bal, schiet en ... Bernáth bokst de bal weg.

43e minuut.
Kukuljan is nu in balbezit. Karatziobalis onderschept slim de pass. Karatziobalis speelt de bal door. Klungelig pakt Scampamorte de bal. Scampamorte haalt uit met een fantastische trap. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFish 51%, Peppus SC 49%.
BlueFish - Peppus SC 1:0

50e minuut.
Salamac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blatsas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Cicci is nu in balbezit. Korsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Korsvik probeert naar een medespeler te passen. Branecki is nu in balbezit. Branecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bernáth speelt de bal door. Kukuljan kopt de bal weg. Blatsas probeert de bal met de borst te controleren. Bruins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Bruins onderschept slim de pass. Bruins met een sublieme pass. Cicci bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Korsvik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zernicke heeft problemen om de bal te vangen. Chí Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Chí Anh passt de bal zonder na te denken. Scampamorte rent richting de bal. Scampamorte draait met de bal, schiet en ... Chrobak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Peppus SC 2:0

64e minuut.
Branecki speelt de bal door. Karatziobalis rent richting de bal. Kukuljan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kukuljan krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Konietzka verovert de bal door een tackle van achteren. Konietzka geeft de bal voor. Martínez kopt de bal weg. Scampamorte rent richting de bal. Scampamorte haalt uit met een fantastische trap. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martínez rent richting de bal. Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Konietzka onderschept slim de pass. Konietzka speelt de bal door. Buben probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scampamorte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scampamorte haalt uit met een fantastische trap. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scampamorte rent richting de bal. Scampamorte draait met de bal, schiet en ... Chrobak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFish - Peppus SC 3:0

81e minuut.
Van Walleghem kopt de bal weg. Branecki probeert naar een medespeler te passen. Blatsas heeft problemen om de bal te vangen. Bruins is nu in balbezit. Bruins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chí Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Anh passt de bal in één keer door. Scampamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Scampamorte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scampamorte draait met de bal, schiet en ... Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Daar is Kukuljan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konietzka verovert de bal door een tackle van achteren. Konietzka geeft de bal voor. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFish 46%, Peppus SC 54%.
BlueFish - Peppus SC 3:0