Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBayern96 himbilimbi
világverő Tactiek a
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
9 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Żewłakow rent richting de bal. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo is nu in balbezit. Marchena López verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena López schiet op doel. Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Scazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoli passt de bal zonder na te denken. Żewłakow probeert de bal aan de voet te houden. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López haalt uit met een fantastische trap. Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow onderschept slim de pass. Stebuliauskas begaat een overtreding. Stebuliauskas krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Rossoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Palop Cervera de bal. Pingel verovert de bal door een tackle van achteren. Pingel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - himbilimbi 1:0

20e minuut.
Gomelauri probeert naar een medespeler te passen. van Aanholt is nu in balbezit. van Aanholt geeft een hoge lob. Scazzoli geeft een hoge lob. Rossoni springt en kopt de bal. Liszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Matczak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rossoni probeert de bal met de borst te controleren. Rossoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt van Aanholt de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Franzone zal de hoekschop nemen. Pingel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mares passt de bal met de wreef. Carnavalesco probeert de bal aan de voet te houden. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... Noguera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcBayern96 - himbilimbi 1:1

26e minuut.
Mares rent richting de bal. Marchena López onderschept slim de pass. Stebuliauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Żewłakow onderschept slim de pass. Żewłakow schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - himbilimbi 1:2

44e minuut.
Ramallo rent richting de bal. Marchena López onderschept slim de pass. Mares is nu in balbezit. Marchena López onderschept slim de pass. Marchena López draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Gomelauri heeft problemen om de bal te vangen. Gomelauri met een sublieme pass. Bezerédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezerédi geeft een lange en hoge pass. Marchena López maakt een snoekduik en kopt de bal. Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 68%, himbilimbi 32%.
FcBayern96 - himbilimbi 1:2

49e minuut.
Smotarski rent richting de bal. Smotarski geeft de bal voor. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López schiet op doel. Noguera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Bezerédi passt de bal in één keer door. Ramallo rent richting de bal. Marchena López onderschept slim de pass. Marchena López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - himbilimbi 1:3

64e minuut.
Rossoni passt de bal zonder na te denken. Scazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomelauri begaat een overtreding. Gomelauri krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Wala passt de bal met de wreef. Scazzoli is nu in balbezit. Scazzoli speelt de bal door. Rossoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossoni schiet op doel. Liszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Smotarski met een snelle inworp. Rudziński probeert naar een medespeler te passen. Marchena López heeft problemen om de bal te vangen. Marchena López haalt uit met een fantastische trap. Noguera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - himbilimbi 1:4

77e minuut.
Franzone rent richting de bal. Żewłakow onderschept slim de pass. Żewłakow passt de bal in één keer door. Rudziński is nu in balbezit. Rudziński schiet op doel. Noguera bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Rudziński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bezerédi de bal. Met opzet legt Scazzoli zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Scazzoli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Brescan speelt de bal door. Matczak rent richting de bal. Rossoni verovert de bal door een tackle van achteren. Pingel rent richting de bal. Pingel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap. Kakuja kopt de bal weg. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 65%, himbilimbi 35%.
FcBayern96 - himbilimbi 1:4