Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBayern96 Peppus SC
Osztályozó Tactiek SpinacH
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
16 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 58.4
outstanding Schieten very good
adequate Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Meng passt de bal in één keer door. Kukuljan rent richting de bal. Ramallo is nu in balbezit. Kukuljan onderschept slim de pass. Kukuljan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Casademont passt de bal zonder na te denken. Ramallo rent richting de bal. Kukuljan onderschept slim de pass. Kukuljan draait met de bal, schiet en ... Noguera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Peppus SC 0:1

12e minuut.
Sándiga met de inworp. Kukuljan probeert de bal met de borst te controleren. Mares is nu in balbezit. Kukuljan onderschept slim de pass. Kukuljan haalt uit met een fantastische trap. Noguera bokst de bal weg.

15e minuut.
Kakuja geeft een lange en hoge pass. Cavagnaro is nu in balbezit. Cavagnaro met een sublieme pass. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan schiet op doel. Chrobak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ramallo rent richting de bal. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Stebuliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng verovert de bal door een tackle van achteren. Meng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Peppus SC 0:2

19e minuut.
Carnavalesco rent richting de bal. Sándiga onderschept slim de pass. Sándiga probeert naar een medespeler te passen. Kukuljan is nu in balbezit. Kukuljan schiet op doel. Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Korsvik kopt de bal weg. Daar is Branecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsvik is nu in balbezit. Minasyan onderschept slim de pass. Minasyan draait met de bal, schiet en ... Chrobak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Zernicke de bal. Minasyan is nu in balbezit. Minasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Peppus SC 1:2

25e minuut.
Hennequin passt de bal in één keer door. Kakuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuja passt de bal met de wreef. Minasyan rent richting de bal. Minasyan haalt uit met een fantastische trap. Chrobak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rossoni rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hennequin neemt de hoekschop. Rossoni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Walleghem rent richting de bal. Rossoni onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rossoni is nu in balbezit. Rossoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcBayern96 - Peppus SC 2:2

29e minuut.
Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Kukuljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo is nu in balbezit. Kukuljan onderschept slim de pass. Kukuljan schiet op doel. Noguera bokst de bal weg. Daar is Stebuliauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Peppus SC 2:3

33e minuut.
Meng is nu in balbezit. Meng passt de bal zonder na te denken. Ramallo is nu in balbezit. Kukuljan onderschept slim de pass. Kukuljan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meng is nu in balbezit. Meng haalt uit met een fantastische trap. Noguera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Peppus SC 2:4

36e minuut.
Zernicke is nu in balbezit. Zernicke geeft een hoge lob. Meng kopt de bal weg. Kukuljan is nu in balbezit. Kukuljan draait met de bal, schiet en ... Noguera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 65%, Peppus SC 35%.
FcBayern96 - Peppus SC 2:4

47e minuut.
Casademont kopt de bal weg. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuja begaat een overtreding. Kakuja krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Stebuliauskas rent richting de bal. Branecki onderschept slim de pass. Branecki probeert naar een medespeler te passen. Meng is nu in balbezit. Meng draait met de bal, schiet en ... Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Noguera trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Zernicke de bal. Pingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pingel is nu in balbezit. Pingel schiet op doel. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ramallo verovert de bal door een tackle van achteren. Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares begaat een overtreding. Mares krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Rossoni speelt de bal door. Minasyan is nu in balbezit. Molka begaat een overtreding. Minasyan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cavagnaro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Meng is nu in balbezit. Meng passt de bal met de wreef. Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan verovert de bal door een tackle van achteren. Kukuljan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Peppus SC 2:5

76e minuut.
Cavagnaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Walleghem de bal. Minasyan is nu in balbezit. Minasyan schiet op doel. Chrobak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Peppus SC 3:5

78e minuut.
Casademont passt de bal zonder na te denken. Meng is nu in balbezit. Kakuja rent richting de bal. Meng onderschept slim de pass. Meng haalt uit met een fantastische trap. Noguera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Casademont is nu in balbezit. Casademont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Peppus SC 3:6

80e minuut.
Molka probeert naar een medespeler te passen. Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik passt de bal zonder na te denken. Meng is nu in balbezit. Meng schiet op doel. Noguera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sándiga is nu in balbezit. Sándiga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Van Walleghem rent richting de bal. Minasyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Walleghem raakt geblesseerd tijdens het duel. Van Walleghem zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meng kopt de bal weg. Kukuljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan draait met de bal, schiet en ... Noguera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Peppus SC 3:7

86e minuut.
Van Walleghem onderschept slim de pass. Cavagnaro verovert de bal door een tackle van achteren. Cavagnaro speelt de bal door. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cavagnaro is nu in balbezit. Pingel rent richting de bal. Pingel speelt de bal door. Minasyan is nu in balbezit. Minasyan schiet op doel. Chrobak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rossoni is nu in balbezit. Rossoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Peppus SC 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 57%, Peppus SC 43%.
FcBayern96 - Peppus SC 4:7