Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC M&G F.C Servet Cetin
Megye 20181030 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 58.7
solid Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Alesini geeft een lange en hoge pass. Gardien speelt de bal door. Orama rent richting de bal. Orama haalt uit met een fantastische trap. Grosjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - F.C Servet Cetin 1:0

3e minuut.
Gardien kopt de bal weg. Orama is nu in balbezit. Zorba is nu in balbezit. Orama onderschept slim de pass. Orama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Cubelos de bal. Orama rent richting de bal. Cubelos begaat een overtreding. Cubelos krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Boyajyan geeft de bal voor. Perošević is nu in balbezit. Perošević passt de bal in één keer door. Bollen rent richting de bal. Bollen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Grosjean speelt de bal door. Perošević is nu in balbezit. Perošević passt de bal in één keer door. Bollen rent richting de bal. Bollen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
L’Estrange heeft problemen om de bal te vangen. Lindešis speelt de bal door. Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollen haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Fellaini passt de bal zonder na te denken. Daar is Orama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orama passt de bal in één keer door. Grassow rent richting de bal. Grassow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - F.C Servet Cetin 2:0

36e minuut.
Alesini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lindešis de bal. Lindešis passt de bal met de wreef. Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollen draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 53%, F.C Servet Cetin 47%.
FC M&G - F.C Servet Cetin 2:0

51e minuut.
Benetti geeft de bal voor. Alesini rent richting de bal. Grassow maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grassow naar de kleedkamers voor een vroege douche. Alesini raakt geblesseerd tijdens het duel. Doncu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perošević kopt de bal weg. Bollen rent richting de bal. Bollen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kontogeorgakis speelt de bal door. Cubelos kopt de bal weg. Karaca geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perošević springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kozdra rent richting de bal. Lindešis onderschept slim de pass. Lindešis met een sublieme pass. Perošević is nu in balbezit. Perošević haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Cubelos is nu in balbezit. Cubelos geeft de bal voor. Perošević is nu in balbezit. Bollen rent richting de bal. Bollen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lindešis speelt de bal door. Klungelig pakt Perošević de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozdra. Kozdra krijgt een gele kaart. Perošević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doncu met een snel genomen vrije trap. Bollen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lindešis speelt de bal door. Bollen rent richting de bal. Perošević rent richting de bal. Perošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - F.C Servet Cetin 2:1

75e minuut.
L’Estrange probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cubelos rent richting de bal. Cubelos passt de bal in één keer door. Perošević is nu in balbezit. Perošević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC M&G - F.C Servet Cetin 2:2

89e minuut.
Karaca rent richting de bal. Karaca passt de bal in één keer door. Bollen rent richting de bal. Bollen haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - F.C Servet Cetin 2:3

90e minuut.
Zorba verovert de bal door een tackle van achteren. Fellaini onderschept slim de pass. Fellaini passt de bal met de wreef. Orama is nu in balbezit. Orama draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC M&G - F.C Servet Cetin 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 52%, F.C Servet Cetin 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC M&G - F.C Servet Cetin 3:3