Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albert FlóriT.C. Lila Vandálok
kontra Tactiek 451
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
20 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 58.8
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Bezerédi passt de bal met de wreef. Maximov geeft een hoge lob. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep draait met de bal, schiet en ... Antipa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Vâlcu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Maximov de bal onder controle te krijgen. Brière met een sublieme pass. Koclęga rent richting de bal. Koclęga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Lila Vandálok 0:1

7e minuut.
Antipa geeft de bal voor. Sandeep probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bá Thành rent richting de bal. Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga schiet op doel. Isa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pleavă geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Koclęga de bal onder controle te krijgen. Brière kopt de bal weg. Koclęga heeft problemen om de bal te vangen. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Brodeur passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brière de bal. Brière passt de bal met de wreef. Daar is Koclęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koclęga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pietras speelt de bal door. Bezerédi kan de bal niet met de borst controleren. Győri speelt de bal door. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep schiet op doel. Adjetey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Pleavă rent richting de bal. Pleavă geeft een hoge lob. Böjte kopt de bal weg. Sandeep is nu in balbezit. Sandeep schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Brière rent richting de bal. Brière speelt de bal door. Koclęga heeft problemen om de bal te vangen. Koclęga draait met de bal, schiet en ... Isa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Daar is Bezerédi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezerédi geeft een lange en hoge pass. Antipa kan de bal niet met de borst controleren. Sandeep rent richting de bal. Sandeep schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pleavă geeft een lange en hoge pass. Böjte controleert de bal met de borst. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte onderschept slim de pass. Böjte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Adjetey met een sublieme pass. Bezerédi kopt de bal weg. Sandeep rent richting de bal. Sandeep draait met de bal, schiet en ... Adjetey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Albert FlóriT.C. - Lila Vandálok 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 55%, Lila Vandálok 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Albert FlóriT.C. - Lila Vandálok 1:1

46e minuut.
Kövér komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kövér speelt de bal door. Klungelig pakt Hanke de bal. Hanke geeft een hoge lob. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Brière speelt de bal door. Brodeur met een sublieme pass. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Isa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Lila Vandálok 1:2

50e minuut.
Brinkman passt de bal zonder na te denken. Győri is nu in balbezit. Kövér speelt de bal door. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte draait met de bal, schiet en ... Adjetey bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Brodeur probeert naar een medespeler te passen. Koclęga is nu in balbezit. Bá Thành onderschept slim de pass. Bá Thành geeft de bal voor. Sandeep krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sandeep kopt de bal weg. Brodeur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér onderschept slim de pass. Böjte rent richting de bal. Böjte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sandeep is nu in balbezit. Magdziarz is nu in balbezit. Sandeep verovert de bal door een tackle van achteren. Sandeep draait met de bal, schiet en ... Adjetey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Brière speelt de bal door. Brinkman rent richting de bal. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep rent richting de bal. Sandeep draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Győri bereikt de bal nog maar net als eerste. Győri passt de bal in één keer door. Böjte met een sublieme pass. Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandeep draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 49%, Lila Vandálok 51%.
Albert FlóriT.C. - Lila Vandálok 1:2