Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angyalföldi ksk Big Cannons CF
AVG Tactiek knock
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 60.9
goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Saravia kopt de bal weg. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo passt de bal met de wreef. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Big Cannons CF 0:1

9e minuut.
Piosik passt de bal zonder na te denken. bin Yakub is nu in balbezit. bin Yakub geeft de bal voor. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár schiet op doel. Krstić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Angyalföldi ksk - Big Cannons CF 1:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brokovec met een snelle inworp. Puistoranta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jakubik de bal. Jakubik schiet op doel. Krstić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olajkár rent richting de bal. Olajkár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Big Cannons CF 2:1

13e minuut.
Saravia speelt de bal door. Resines bereikt de bal nog maar net als eerste. Resines passt de bal met de wreef. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa schiet op doel. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Pigeon is nu in balbezit. Piosik is nu in balbezit. Piosik passt de bal met de wreef. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Krstić trapt de bal weg van het doel. Pot`kalo kopt de bal weg. Sargsyan probeert naar een medespeler te passen. Olajkár rent richting de bal. Olajkár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Jakubik de bal. Jakubik passt de bal zonder na te denken. Olajkár rent richting de bal. Olajkár schiet op doel. Krstić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Big Cannons CF 3:1

37e minuut.
Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Preoteasa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pot`kalo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Big Cannons CF 3:2

39e minuut.
Puistoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi onderschept slim de pass. Boughanmi geeft een lange en hoge pass. Saravia rent richting de bal. Saravia draait met de bal, schiet en ... Bursuc bokst de bal weg. Siebers probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brokovec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo schiet op doel. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Angyalföldi ksk - Big Cannons CF 3:3

44e minuut.
Sargsyan kopt de bal weg. Jakubik rent richting de bal. Pigeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 40%, Big Cannons CF 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Angyalföldi ksk - Big Cannons CF 3:3

48e minuut.
Saravia kopt de bal weg. Preoteasa probeert naar een medespeler te passen. Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap. Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Big Cannons CF 3:4

48e minuut.
Klungelig pakt Jakubik de bal. Jakubik passt de bal zonder na te denken. Brokovec is nu in balbezit. Saravia onderschept slim de pass. Saravia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Preoteasa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morton. Preoteasa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Resines zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Bursuc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Big Cannons CF 3:5

58e minuut.
Resines passt de bal met de wreef. Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia probeert naar een medespeler te passen. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Brokovec heeft problemen om de bal te vangen. Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo passt de bal in één keer door. Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Resines kopt de bal weg. Klungelig pakt Pot`kalo de bal. bin Yakub bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo verovert de bal door een tackle van achteren. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Siebers kopt de bal weg. Piosik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Brokovec probeert naar een medespeler te passen. Puistoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistoranta passt de bal in één keer door. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo schiet op doel. Bursuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Olajkár speelt de bal door. Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Resines speelt de bal door. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Daar is Puistoranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puistoranta geeft een hoge lob. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár verovert de bal door een tackle van achteren. Olajkár schiet op doel. Krstić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Resines rent richting de bal. Resines geeft een hoge lob. Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo heeft problemen om de bal te vangen. Pot`kalo schiet op doel. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Siebers geeft een hoge lob. Saravia speelt de bal door. Pot`kalo is nu in balbezit. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ... Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Big Cannons CF 3:6

84e minuut.
Brokovec verovert de bal door een tackle van achteren. Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap. Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Big Cannons CF 3:7

85e minuut.
Jakubik passt de bal met de wreef. Matyas rent richting de bal. Matyas geeft een lange en hoge pass. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Piosik probeert naar een medespeler te passen. Jakubik probeert de bal met de borst te controleren. Pigeon is nu in balbezit. Jakubik verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Boughanmi is nu in balbezit. Boughanmi geeft de bal voor. Inworp. Brokovec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puistoranta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 50%, Big Cannons CF 50%.
Angyalföldi ksk - Big Cannons CF 3:7