Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SárgaLap Dávid Vanessza FC
Jedi2_v2 Tactiek Bca Juniors
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 56
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Baranyai rent richting de bal. Baranyai passt de bal met de wreef. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle schiet op doel. Westerberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Baranyai probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits passt de bal zonder na te denken. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Inworp. Sudrawski met een snelle inworp. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic haalt uit met een fantastische trap. van der Laan probeert de bal aan de voet te houden. Janduda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gyurkovits passt de bal met de wreef. Füle is nu in balbezit. Füle draait met de bal, schiet en ... Westerberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Dávid Vanessza FC 1:0

18e minuut.
Cremonini rent richting de bal. Fantic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cremonini raakt geblesseerd tijdens het duel. Cremonini met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Füle de bal. Füle schiet op doel. Salemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gyurkovits is nu in balbezit. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Siuruainen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Füle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gyurkovits neemt zijn aanloop. Salemi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Dávid Vanessza FC 2:0

25e minuut.
Czimmermann passt de bal met de wreef. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai met een sublieme pass. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Salemi bokst de bal weg.

31e minuut.
Gyurkovits rent richting de bal. Czimmermann rent richting de bal. Czimmermann geeft de bal voor. Baranyai rent richting de bal. Baranyai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sudrawski probeert naar een medespeler te passen. Braathen bereikt de bal nog maar net als eerste. Braathen passt de bal met de wreef. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 49%, Dávid Vanessza FC 51%.
SárgaLap - Dávid Vanessza FC 2:0

47e minuut.
Baranyai speelt de bal door. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski passt de bal in één keer door. Fantic rent richting de bal. Fantic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Siuruainen passt de bal zonder na te denken. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski geeft een hoge lob. Fantic is nu in balbezit. Fantic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Asp probeert de bal met de borst te controleren. Baranyai probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel. Salemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Dávid Vanessza FC 3:0

64e minuut.
Garzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremonini verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonini geeft een lange en hoge pass. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alexandru geeft een hoge lob. Baranyai rent richting de bal. Vironen begaat een overtreding. Baranyai raakt geblesseerd tijdens het duel. Romero wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bajer verovert de bal door een tackle van achteren. Bajer geeft de bal voor. Baranyai rent richting de bal. Baranyai geeft de bal voor. Gyurkovits springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Asp bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai onderschept slim de pass. Baranyai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Füle de bal. Füle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Baranyai rent richting de bal. Domenichelli is nu in balbezit. Domenichelli geeft een lange en hoge pass. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
van der Laan passt de bal met de wreef. Czimmermann is nu in balbezit. Czimmermann met een sublieme pass. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Salemi bokst de bal weg.

77e minuut.
Olmos kopt de bal weg. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal zonder na te denken. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai probeert naar een medespeler te passen. Füle rent richting de bal. Füle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Dávid Vanessza FC 4:0

80e minuut.
Klungelig pakt Vironen de bal. Füle onderschept slim de pass. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai schiet op doel. Salemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Dávid Vanessza FC 5:0

84e minuut.
Olmos met een sublieme pass. Romero rent richting de bal. Romero probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 39%, Dávid Vanessza FC 61%.
SárgaLap - Dávid Vanessza FC 5:0