Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old Lady St. Peterborough
3322Juve Tactiek Megye1Def
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
48.9 gemiddelde waardering 55.7
very good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Lumiste onderschept slim de pass. Lumiste passt de bal in één keer door. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu schiet op doel. Pavlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - St. Peterborough 0:1

5e minuut.
Jelescu onderschept slim de pass. Jelescu geeft de bal voor. Houyvet heeft problemen om de bal te vangen. Houyvet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - St. Peterborough 0:2

21e minuut.
Krechel onderschept slim de pass. Krechel geeft een lange en hoge pass. Heitzinger geeft een hoge lob. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak geeft een hoge lob. Houyvet probeert de bal aan de voet te houden. Lumiste geeft de bal voor. Houyvet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stelmasiak rent richting de bal. Stelmasiak geeft een hoge lob. Inworp. Lăpădat met de inworp. Jelescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klještanović kopt de bal weg. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste met een sublieme pass. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Staraci geeft de bal voor. Jelescu rent richting de bal. Daar is Jelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - St. Peterborough 0:3

38e minuut.
Hørlykke heeft problemen om de bal te vangen. Jelescu is nu in balbezit. Hørlykke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu onderschept slim de pass. Jelescu schiet op doel. Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Lady 59%, St. Peterborough 41%.
Old Lady - St. Peterborough 0:3

56e minuut.
Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki geeft een lange en hoge pass. Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Houyvet draait met de bal, schiet en ... Pavlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - St. Peterborough 0:4

59e minuut.
Lentner is nu in balbezit. Lentner geeft een hoge lob. Hørlykke is nu in balbezit. Hørlykke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Krechel heeft problemen om de bal te vangen. Krechel passt de bal met de wreef. Preziosi rent richting de bal. Preziosi draait met de bal, schiet en ... Gowin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - St. Peterborough 1:4

76e minuut.
Arostegi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lentner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Hørlykke de bal. Hørlykke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Arostegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lentner zal de hoekschop nemen. Preziosi springt en kopt de bal. Gowin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - St. Peterborough 2:4

83e minuut.
Gowin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Młot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - St. Peterborough 2:5

87e minuut.
Pavlovic trapt de bal weg van het doel. Klještanović rent richting de bal. Klještanović speelt de bal door. Klungelig pakt Preziosi de bal. Preziosi schiet op doel. Gowin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hørlykke rent richting de bal. Hørlykke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - St. Peterborough 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Lady 47%, St. Peterborough 53%.
Old Lady - St. Peterborough 3:5