Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal FC Doszi Wonderful Super Team
enbékettű Tactiek RJ
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Vogel probeert de bal aan de voet te houden. Gaidoş kopt de bal weg. Vitelki rent richting de bal. Savov is nu in balbezit. Savov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Györe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dekov met een snelle inworp. Vitelki rent richting de bal. Vitelki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Wonderful Super Team 0:1

10e minuut.
Csóka geeft een hoge lob. Gaidoş is nu in balbezit. Gaidoş speelt de bal door. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Wonderful Super Team 0:2

11e minuut.
Dekov speelt de bal door. Zerdo rent richting de bal. Zerdo passt de bal zonder na te denken. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vitelki rent richting de bal. Suski verovert de bal door een tackle van achteren. Csóka rent richting de bal. Györe is nu in balbezit. Györe draait met de bal, schiet en ... Czerembor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Politi passt de bal met de wreef. Zerdo rent richting de bal. Zerdo speelt de bal door. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti haalt uit met een fantastische trap. Altınapa bokst de bal weg.

36e minuut.
Czerembor trapt de bal weg. Politi kopt de bal weg. Zerdo probeert naar een medespeler te passen. Vogel is nu in balbezit. Vogel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş passt de bal zonder na te denken. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csóka is nu in balbezit. Rosta rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Moerlooze zal de hoekschop nemen. Csóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csóka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Szeluga geeft de bal voor. Csóka kopt de bal weg. Vitelki heeft problemen om de bal te vangen. Vitelki draait met de bal, schiet en ... Czerembor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Wonderful Super Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 39%, Wonderful Super Team 61%.
Arsenal FC Doszi - Wonderful Super Team 0:3

48e minuut.
Dekov met een sublieme pass. Zerdo is nu in balbezit. Zerdo passt de bal in één keer door. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dekov passt de bal in één keer door. Zerdo is nu in balbezit. Zerdo passt de bal zonder na te denken. Kuti rent richting de bal. Kuti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Domnişoru geeft de bal voor. Politi kopt de bal weg. Dekov rent richting de bal. Dekov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Wonderful Super Team 1:3

55e minuut.
Zerdo geeft een lange en hoge pass. Quirque heeft problemen om de bal te vangen. Vogel is nu in balbezit. Vogel haalt uit met een fantastische trap. Altınapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Wonderful Super Team 2:3

60e minuut.
Gellér zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savov bereikt de bal nog maar net als eerste. Savov met een sublieme pass. Kuti rent richting de bal. Kuti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru passt de bal in één keer door. Zerdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerdo geeft een hoge lob. Vogel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gárdonyi neemt vlug de vrije trap. Damari rent richting de bal. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Quirque probeert naar een medespeler te passen. Politi probeert naar een medespeler te passen. Zerdo heeft problemen om de bal te vangen. Zerdo geeft de bal voor. Vogel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Csóka kopt de bal weg. Domnişoru rent richting de bal. Rosta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosta krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Altınapa trapt de bal weg. Gaidoş kopt de bal weg. Gellér bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelki onderschept slim de pass. Vitelki schiet op doel. Czerembor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosta is nu in balbezit. Rosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Wonderful Super Team 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 33%, Wonderful Super Team 67%.
Arsenal FC Doszi - Wonderful Super Team 2:4