Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Niino Orgona FC
try 5 szög Tactiek BIT4
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 58.2
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Węglarz geeft een hoge lob. Jooris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mattos is nu in balbezit. Mattos passt de bal zonder na te denken. Skriba rent richting de bal. Moronta onderschept slim de pass. Szczęch is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Goljanin de bal onder controle te krijgen. García Edo rent richting de bal. Mattos maakt een afschuwelijke overtreding. Mattos krijgt een gele kaart. Lilić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tuhý komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Gárdián geeft een hoge lob. Oltenescu kopt de bal weg. Mattos probeert de bal aan de voet te houden. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Skriba is nu in balbezit. Skriba passt de bal in één keer door. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet passt de bal met de wreef. Goljanin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niino 43%, Orgona FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Niino - Orgona FC 0:0

46e minuut.
Kovacsics komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Moronta bereikt de bal nog maar net als eerste. Moronta geeft een lange en hoge pass. Oltenescu kopt de bal weg. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gaweł onderschept slim de pass. Gaweł geeft de bal voor. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. García Edo is nu in balbezit. García Edo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Węglarz is nu in balbezit. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz met een sublieme pass. García Edo is nu in balbezit. García Edo schiet op doel. Palásthy bokst de bal weg. Romaniuk rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bisaku probeert naar een medespeler te passen. Bertrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. Nicolau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niino - Orgona FC 1:0

70e minuut.
Szczęch kopt de bal weg. Mattos is nu in balbezit. Mattos passt de bal zonder na te denken. Bisaku rent richting de bal. Bisaku geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Nicolau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Goljanin rent richting de bal. Gaweł onderschept slim de pass. Gaweł speelt de bal door. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niino 35%, Orgona FC 65%.
El Niino - Orgona FC 1:0