Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.F.Z. El Niino
4-4-2-def Tactiek try 5 szög
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 61.8
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Szczęch is nu in balbezit. Szczęch passt de bal met de wreef. Bisaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaku geeft een hoge lob. Crabeels springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Boros passt de bal in één keer door. Czibor rent richting de bal. Czibor passt de bal met de wreef. Wyrębek rent richting de bal. Wyrębek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jooris kopt de bal weg. Supka bereikt de bal nog maar net als eerste. Supka probeert naar een medespeler te passen. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Crabeels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crabeels draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mezős bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezős passt de bal met de wreef. Makovi speelt de bal door. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz schiet op doel. Palásthy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Czibor passt de bal in één keer door. Daar is Makovi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makovi passt de bal zonder na te denken. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bisaku onderschept slim de pass. Bisaku geeft een lange en hoge pass. Kazinczy heeft problemen om de bal te vangen. Crabeels is nu in balbezit. Crabeels schiet op doel. Deutsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - El Niino 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 45%, El Niino 55%.
P.F.Z. - El Niino 0:1

53e minuut.
Makovi rent richting de bal. Jooris verovert de bal door een tackle van achteren. Jooris speelt de bal door. Crabeels rent richting de bal. Crabeels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Makovi rent richting de bal. Makovi speelt de bal door. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
P.F.Z. - El Niino 1:1

80e minuut.
Mattos speelt de bal door. Csekei met een sublieme pass. Czibor speelt de bal door. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - El Niino 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 38%, El Niino 62%.
P.F.Z. - El Niino 2:1