Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duppon Fiókák Wonderful Super Team
áll Tactiek RJ
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 52
adequate Schieten very good
average Passen solid
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Nurmivaara de bal onder controle te krijgen. Györe rent richting de bal. Nurmivaara onderschept slim de pass. Nurmivaara schiet op doel. Çakıl probeert de bal aan de voet te houden. Altınapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Rosta passt de bal in één keer door. Vitelki rent richting de bal. Milić is nu in balbezit. Vitelki onderschept slim de pass. Vitelki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Moerlooze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brokowski is nu in balbezit. Csóka verovert de bal door een tackle van achteren. Csóka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - Wonderful Super Team 0:1

13e minuut.
Györe is nu in balbezit. Györe geeft een hoge lob. Rosta rent richting de bal. Rosta schiet op doel. Kolonics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - Wonderful Super Team 0:2

28e minuut.
Gaidoş is nu in balbezit. Gaidoş geeft een lange en hoge pass. Daar is Rosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csóka is nu in balbezit. Csóka schiet op doel. Kolonics bokst de bal weg. Paal!

41e minuut.
Gaidoş probeert naar een medespeler te passen. Rosta rent richting de bal. Rosta probeert naar een medespeler te passen. Vitelki is nu in balbezit. Vitelki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duppon Fiókák 58%, Wonderful Super Team 42%.
Duppon Fiókák - Wonderful Super Team 0:2

54e minuut.
Györe passt de bal in één keer door. Daar is Gaidoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaidoş speelt de bal door. Csóka rent richting de bal. Csóka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nurmivaara verovert de bal door een tackle van achteren. Csóka verovert de bal door een tackle van achteren. Csóka speelt de bal door. Gaidoş is nu in balbezit. Gaidoş speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Brokowski verovert de bal door een tackle van achteren. De Moerlooze speelt de bal door. Klungelig pakt Vitelki de bal. Csóka is nu in balbezit. Csóka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Brokowski is nu in balbezit. Györe verovert de bal door een tackle van achteren. Györe passt de bal met de wreef. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Brokowski rent richting de bal. Györe onderschept slim de pass. Györe met een sublieme pass. Rosta rent richting de bal. Rosta schiet op doel. Kolonics bokst de bal weg.

85e minuut.
Gárdonyi geeft de bal voor. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze geeft een lange en hoge pass. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - Wonderful Super Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duppon Fiókák 66%, Wonderful Super Team 34%.
Duppon Fiókák - Wonderful Super Team 0:3