Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SENIOR TC Wonderful Super Team
balázs9 Tactiek RJ
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.4 gemiddelde waardering 53.5
outstanding Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


26e minuut.
Györe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca Díez onderschept slim de pass. Vaca Díez geeft een lange en hoge pass. Chorabik rent richting de bal. Chorabik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Wonderful Super Team 1:0

29e minuut.
Schönhöft geeft een lange en hoge pass. Vaca Díez is nu in balbezit. Vaca Díez passt de bal met de wreef. Sapela is nu in balbezit. Sapela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gaidoş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zeballos de bal. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta schiet op doel. Krukowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vitelki verovert de bal door een tackle van achteren. Ayúcar geeft een lange en hoge pass. Gárdonyi is nu in balbezit. Schönhöft verovert de bal door een tackle van achteren. Schönhöft schiet op doel. Altınapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Quirque de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vaca Díez zal de hoekschop nemen. Schönhöft krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 50%, Wonderful Super Team 50%.
SENIOR TC - Wonderful Super Team 1:0

49e minuut.
Rioboo speelt de bal door. Vaca Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca Díez passt de bal in één keer door. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Schönhöft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vaca Díez geeft de bal voor. Quirque rent richting de bal. Chorabik onderschept slim de pass. Chorabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Wonderful Super Team 2:0

59e minuut.
Chorabik passt de bal in één keer door. Ayúcar rent richting de bal. Ayúcar passt de bal zonder na te denken. Sapela rent richting de bal. Sapela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Sapela verovert de bal door een tackle van achteren. Sapela passt de bal met de wreef. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik draait met de bal, schiet en ... Altınapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Wonderful Super Team 3:0

67e minuut.
Szeluga passt de bal in één keer door. De Moerlooze rent richting de bal. De Moerlooze speelt de bal door. Rosta is nu in balbezit. Rosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Ayúcar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaca Díez probeert naar een medespeler te passen. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela haalt uit met een fantastische trap. Altınapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sapela neemt de hoekschop. Szeluga kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Sapela passt de bal zonder na te denken. Szeluga speelt de bal door. Györe heeft problemen om de bal te vangen. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Wonderful Super Team 4:0

74e minuut.
Łachowski probeert naar een medespeler te passen. Ayúcar rent richting de bal. Ayúcar passt de bal in één keer door. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sapela probeert de bal aan de voet te houden. Csóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachowski onderschept slim de pass. Łachowski geeft een hoge lob. Schönhöft springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik haalt uit met een fantastische trap. Altınapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Wonderful Super Team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 41%, Wonderful Super Team 59%.
SENIOR TC - Wonderful Super Team 5:0