Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonderful Super Team Orgona FC
RJ Tactiek BIT4
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.7 gemiddelde waardering 57
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Berlea passt de bal met de wreef. Santapaola bereikt de bal nog maar net als eerste. Györe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Györe naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Berlea met een snelle inworp. Gaidoş speelt de bal door. Gaweł bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaweł geeft de bal voor. Romaniuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Altınapa probeert naar een medespeler te passen. Gaweł kopt de bal weg. Csóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Santapaola onderschept slim de pass. Santapaola geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bertrand geeft de bal voor. Romaniuk is nu in balbezit. Quirque begaat een overtreding. Quirque krijgt een gele kaart. Romaniuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klungelig pakt Quirque de bal. Berlea wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Lilić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Csóka verovert de bal door een tackle van achteren. Csóka passt de bal met de wreef. Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş geeft de bal voor. Vitelki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Gaweł passt de bal zonder na te denken. Lilić rent richting de bal. Lilić passt de bal zonder na te denken. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Berlea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuhý met een sublieme pass. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Lilić onderschept slim de pass. Lilić passt de bal zonder na te denken. Berlea speelt de bal door. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap. Altınapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuhý bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Super Team - Orgona FC 0:1

36e minuut.
De Moerlooze is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Moerlooze met de inworp. Csóka is nu in balbezit. Csóka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gaidoş onderschept slim de pass. Gaidoş speelt de bal door. De Moerlooze speelt de bal door. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonderful Super Team 61%, Orgona FC 39%.
Wonderful Super Team - Orgona FC 0:1

46e minuut.
Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuhý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosta krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Lilić passt de bal met de wreef. Tuhý rent richting de bal. Gárdonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk schiet op doel. Altınapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Tuhý heeft problemen om de bal te vangen. Gárdonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Santapaola verovert de bal door een tackle van achteren. Tuhý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuhý geeft de bal voor. Altınapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Lilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilić passt de bal in één keer door. Tuhý rent richting de bal. Tuhý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gaweł rent richting de bal. Gaidoş rent richting de bal. Lilić probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Santapaola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuhý rent richting de bal. Tuhý haalt uit met een fantastische trap. Romaniuk krijgt zijn hoofd ertegen. Altınapa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonderful Super Team 64%, Orgona FC 36%.
Wonderful Super Team - Orgona FC 0:1