Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Niino Gyilok FC
try 5 szög Tactiek 8.1
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 43.9
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Jooris passt de bal met de wreef. Bisaku is nu in balbezit. Bisaku met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczęch de bal. Szczęch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szeremet zal de hoekschop nemen. Bisaku kopt de bal weg. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Filep met een sublieme pass. Goljanin rent richting de bal. Goljanin passt de bal met de wreef. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szinetár is nu in balbezit. Paal!

20e minuut.
Krakker passt de bal zonder na te denken. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal met de wreef. Daar is Szczęch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęch schiet op doel. Bárány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Pérez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szinetár de bal onder controle te krijgen. Pérez met een sublieme pass. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Niino - Gyilok FC 1:0

27e minuut.
Goljanin kopt de bal weg. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal met de wreef. Daar is Bisaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisaku geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Szczęch rent richting de bal. Bisaku is nu in balbezit. Bisaku geeft een lange en hoge pass. Crabeels is nu in balbezit. Crabeels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Filep rent richting de bal. Szczęch verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęch passt de bal met de wreef. Bisaku is nu in balbezit. Bisaku geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niino 22%, Gyilok FC 78%.
El Niino - Gyilok FC 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Szeremet de bal. Deutsch rent richting de bal. Goljanin begaat een overtreding. Goljanin krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Crabeels raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niino 30%, Gyilok FC 70%.
El Niino - Gyilok FC 1:0