Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boka FC AJAX Budapest
2 Tactiek 42112
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
58.2 gemiddelde waardering 54.6
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


7e minuut.
Hofman onderschept slim de pass. Hofman geeft een lange en hoge pass. Kerényi heeft problemen om de bal te vangen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boka FC - AJAX Budapest 1:0

24e minuut.
Béky is nu in balbezit. Béky probeert naar een medespeler te passen. Gőz rent richting de bal. Gőz haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boka FC - AJAX Budapest 1:1

29e minuut.
Pesti geeft een lange en hoge pass. Gőz kopt de bal weg. Nguyên Khôi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hofman rent richting de bal. Hofman speelt de bal door. Lanev probeert naar een medespeler te passen. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerényi verovert de bal door een tackle van achteren. Nguyên Khôi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nguyên Khôi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boka FC 59%, AJAX Budapest 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boka FC - AJAX Budapest 1:1

52e minuut.
Kiskapusi trapt de bal weg van het doel. Lanev kopt de bal weg. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boka FC - AJAX Budapest 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boka FC 68%, AJAX Budapest 32%.
Boka FC - AJAX Budapest 2:1